Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Γκιόργκι Σερμαντίνι

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό, όπως όλα δείχνουν, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, σύμφωνα με το Eurohoops και ισπανικά ΜΜΕ.  

Ο Ολυμπιακός μετά από πολυήμερες συζητήσεις με τη Σαραγόσα συμφώνησε με την ισπανική ομάδα για την αποδέσμευση του Γεωργιανού σέντερ έναντι περίπου 100.000 ευρώ και ο μέχρι το καλοκαίρι διεθνής άσος ετοιμάζεται να γυρίσει στους πρωταθλητές Ευρώπης με συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν.


Η μεταγραφή θα πρέπει να ολοκληρωθεί τυπικά μέχρι το απόγευμα, όταν και λήγει η προθεσμία για την απόκτηση παικτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο υπόλοιπο της Ευρωλίγκας.

Άγνωστο είναι αν η προσθήκη του Σερμαντίνι θα σημάνει και το τέλος του Μίρζα Μπέγκιτς, μιας και ο Σλοβένος δεν έχει ικανοποιήσει και αγωνίζεται ελάχιστα (πάντως έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο).

Ο 24χρονος Σερμαντίνι (2,16μ.) πραγματοποιεί φέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στη Σαραγόσα έχοντας 12,9 πόντους και 5,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην ACB και 9,8 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ ανά αγώνα στο Eurocup.

Το καλοκαίρι δεν τα βρήκε στις επαφές που είχαν γίνει για την επέκταση του συμβολαίου του, καθώς οι απαιτήσεις του είχαν κριθεί υπερβολικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...