Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ζιρού – Σίλια Κέι: νέο ερωτικό σκάνδαλο στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ

Η εκρηκτική μοντέλα αρνείται τώρα πως κοιμήθηκε με τον Γάλλο άσο

Σε σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση του διεθνούς Γάλλου ποδοσφαιριστή Ολιβιέ Ζιρού και της απιστίας απέναντι στη σύζυγό του και την… ομάδα του, την Άρσεναλ.

Ο Γάλλος επιθετικός αποκαλύφθηκε πως είχε συνευρεθεί με το μοντέλο Σίλια Κέι πριν το παιχνίδι της Άρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλας. Το “σκάνδαλο”, καθότι ο διάσημος ποδοσφαιριστής είναι παντρεμένος, αποκάλυψε πρώτη η εφημερίδα “Sun”, η οποία μάλιστα εξασφάλισε φωτογραφίες του Ζιρού από το ξενοδοχείο στις οποίες εμφανίζεται ημίγυμνος και πάντως... όρθιος στο δωμάτιό του πολύ αργότερα από την ώρα που ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θα έπρεπε να κοιμάται, ιδίως την παραμονή ενός κρίσιμου αγώνα.




Τελικώς το θέμα έλαβε τέτοιες διαστάσεις ώστε ο Ζιρού να αναγκαστεί να παραδεχθεί τις πράξεις και μάλιστα να απολογηθεί μέσω Twitter, γράφοντας: "Ζητώ συγγνώμη από τη γυναίκα μου, την οικογένεια και τους φίλους και τον μάνατζέρ μου, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς της Άρσεναλ. Τώρα πρέπει να παλέψω για την οικογένειά μου και για τον σύλλογό μου και να ζητήσω την συγχώρεσή τους. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή".

Ωστόσο η υπόθεση φαίνεται τώρα να παίρνει άλλη τροπή, καθώς πριν από λίγες ώρες, η «πέτρα του σκανδάλου» ισχυρίστηκε πως ουδέποτε κοιμήθηκε με τον ποδοσφαιριστή. «Προφανώς κανένας δεν ξέρει να διαβάζει. Ελέγξτε τις πηγές σας, ηλίθιοι. Δεν κοιμηθήκαμε μαζί», ανέφερε η 34χρονη Σίλια Κέι που πάντως... άργησε να αντιδράσει καθώς η φημολογία μόνο καλό της έκανε καθώς μέσα σε ελάχιστες μέρες είδες του… ακόλουθούς της στο Twitter να αυξάνονται από 2.000 σε 16.000. Συγκεκριμένα το διάσημο μοντέλο έγραψε:







Μετά από αυτή την εξέλιξη προκύπτουν δύο ερωτήματα: Είτε γιατί αρνείται μια ιστορία που μόνο κακό δεν της κάνει η Σίλια Κέι, είτε – εφόσον τίποτε δεν έχει συμβεί – για ποιον λόγο και για τι ακριβώς απολογήθηκε ο Ζιρού;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...