Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ιστορική στιγμή για τον Ριβάλντο: Αγωνίστηκε μαζί με τον 18χρονο γιο του σε επίσημο παιχνίδι

Ο 41χρονος πρώην άσος του Ολυμπιακού, αλλά και των Μπαρτσελόνα, Μίλαν, ΑΕΚ μοιράστηκε αυτή την ξεχωριστή ημέρα με τους θαυμαστές του ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον Ριβαλντίνιο και ευχαριστώντας τον Θεό


Το παιχνίδι της Μότζι Μίριμ με την Πιρακικάμπα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Paulistão της Βραζιλίας σημαδεύτηκε από μια συγκινητική στιγμή. Ο αειθαλής Ριβάλντο, που συνεχίζει να μαγεύει με τις ενέργειές του ακόμη και στα 41 του χρόνια, έμελλε να αγωνιστεί στο πλευρό του 18χρονου γιου του, Ριβαλντίνιο.


Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει η χώρα της σάμπα, περισσότερο για χόμπι, παρά για να βγάλει τα προς το ζην συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα της οποίας είναι και πρόεδρος, της Μότζι Μίριμ. Εκεί, όλως... τυχαίως, αγωνίζεται και ο 18χρονος Ριβαλντίνιο, ο οποίος δεν έχει το ίδιο ταλέντο με τον πατέρα του, αλλά ως γνήσιος Βραζιλιάνος ξέρει να κλωτσά το τόπι.


Την Τρίτη, λοιπόν, η οικογένεια Ριβάλντο έζησε μια ιστορική στιγμή, καθώς ο μπαμπάς μετά το απαραίτητο ζέσταμα μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι, στο οποίο αγωνιζόταν ήδη ο γιος. Οι δυο τους αγωνίστηκαν μαζί για πρώτη φορά και για ένα ολόκληρο σχεδόν ημίχρονο, με τον Ριβάλντο να δηλώνει συγκινημένος και παράλληλα υπερήφανος γι'αυτό που έζησε.

Θέλησε, μάλιστα, να μοιραστεί αυτή την ιδιαίτερη ημέρα με τους θαυμαστές του στο twitter, όπου ανέβασε μια φωτογραφία με τον ίδιο και τον Ριβαλντίνιο, καθώς και ένα μήνυμα που ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό για αυτή την ξεχωριστή ημέρα στη ζωή μου που μπόρεσα να παίξω μαζί με τον γιο μου @ _rivaldojr σε επίσημο παιχνίδι. Ο αγώνας έληξε 1-1, όμως αυτή η μέρα θα μείνει στην ιστορία. Σ' ευχαριστώ Θεέ μου για όλα όσα έκανες και κάνεις στη ζώη μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...