Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Λάζνικ: Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για μας

Σπουδαίο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα για τον Πανιώνιο, στη Ριζούπολη, ο Αντρέα Λάζνικ, που μίλησε για τη συμβολή του νέου προπονητή.

Ο Αυστριακός, που σημείωσε και τα δύο τέρματα των «κυανέρυθρων» απέναντι στον Απόλλωνα, έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του, που κατάφεραν ν’ ανταπεξέλθουν στο πολύ δύσκολο αυτό ματς, μιλώντας στην κάμερα της NOVA: «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για μας.


Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να πάρουμε το προβάδισμα με 2-1 στο σκορ, να παίξουμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έπαιζε μπροστά με δύο πανύψηλους και δυνατούς επιθετικούς, δημιούργησαν προβλήματα στην άμυνά μας, όμως θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα και πήραμε τη μεγάλη νίκη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη συμβολή του Νίκου Αναστόπουλου, ο Λάζνικ, λέγοντας: «Αυτό που μας μετέδωσε είναι θετική ενέργεια. Δεν πρόλαβε να κάνει πολλά πράγματα μέσα στη μία εβδομάδα που είναι στην ομάδα, αλλά είδατε και εσείς ότι μπορέσαμε και παίξαμε δυνατά και πήραμε το σημαντικό αποτέλεσμα».

Όσο για τα γκολ, τα αφιέρωσε σε ένα κοντινό του πρόσωπο, που «έφυγε» πρόσφατα: «Είναι πάντα δύσκολο όταν φεύγει ένας άνθρωπος από κοντά μας. Φυσικά και θέλω να αφιερώσω αυτά τα δύο γκολ στη γιαγιά μου που την έχασα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...