Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Χαμένη η χρονιά για τον Κόμπι Μπράιαντ

Πολύ δύσκολα θα προλάβει άλλο παιχνίδι της εφετινής περιόδου στο NBA ο Κόμπι Μπράιντ.Ο σούπερ σταρ των ΛΑ Λέικερς θα παραμείνει τουλάχιστον άλλες τρεις εβδομάδες στα πιτς, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο κι ως εκ τούτου θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να βοηθήσει τους «λιμνάνθρωπους» στο υπόλοιπο της περιόδου.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 35χρονος άσοςηγέτης των Λέικερς, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στο σημείο του τραυματισμού του (πρήστηκε και το γόνατό του) έδειξαν πως υπέστη υποτροπή και θα χρειαστεί να μείνει άλλες 20 ημέρες εκτός προπονήσεων.

Ο Μπράιαντ ταλαιπωρείται από τις 17 Δεκεμβρίου 2013 έχοντας προλάβει να συμμετάσχει σε μόλις έξι ματς μετά την επάνοδό του στα παρκέ, μετά τη ρήξη αχιλλείου που είχε υποστεί τον περασμένο Απρίλιο.

Μετά τη νέα εξέλιξη κι εφόσον μείνει εκτός δράσης γι' άλλες τρεις εβδομάδες, στην καλύτερη περίπτωση θα του απομένουν 17 ματς στην κανονική περίοδο. Όλα αυτά με την προϋπόθεση να είναι έτοιμος για να βοηθήσει, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρει, από τη στιγμή που τα πλέι οφ έχουν χαθεί.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να μην επανέλθει στο υπόλοιπο της κανονικής περιόδου για να είναι πανέτοιμος στη νέα σεζόν, μιας και τον  περασμένο Νοέμβριο υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τους «λιμνάνθρωπους» έναντι 48.5 εκατ. δολαρίων.

athina984.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...