Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Οι συμβουλές του Σαββίδη προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης, έχοντας πληροφορηθεί για τα συναισθήματα του κόσμου λόγω της κακής αγωνιστικής εικόνας της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, και φοβούμενος μια πιθανή αντίδραση από τις κερκίδες αν τα πράγματα δεν πάνε καλά στον παιχνίδι με αντίπαλο την Μπενφίκα,  έκανε  μια δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, προκειμένου να προετοιμάσει τον κόσμο και να του ζητήσει να είναι συγκρατημένος, δεδομένης και της παρουσίας του προέδρου της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί στις κερκίδες της Τούμπας.


Η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη, αναφέρει:

«Καταλαβαίνω πολύ καλά τα συναισθήματα του κόσμου, γιατί τα ίδια διακατέχουν κι εμένα. Στροβιλιζόμαστε σε μια κατάσταση συνεχόμενων ηττών μακριά από την έδρα μας, κατάσταση από την οποία δεν μπορούμε να βγούμε καθώς δεν εμφανιζόμαστε ούτε εντυπωσιακοί, ούτε αποτελεσματικοί.

Ολοι γνωρίζουμε ότι αθλητισμός χωρίς ήττες δεν υπάρχει, αλλά το πιο σημαντικό στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο να γινόμαστε πιο δυνατοί μετά την ήττα, να μην απελπιζόμαστε και να μην παραδινόμαστε. Εμείς ξέρουμε πώς να διορθώσουμε την κατάσταση και τι πρέπει να κάνουμε για να γίνουμε πιο δυνατοί. Και θα το κάνουμε μαζί, καθώς χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας κι εγώ πιστεύω και σε εσάς και στον ΠΑΟΚ.

Την Πέμπτη μας περιμένει ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ματς. Ενας σημαντικός αγώνας με αντίπαλο τη Μπενφίκα. Σας παρακαλώ όλους να έρθετε και να στηρίξετε την ομάδα. Πιστεύω, ότι τόσο στον αντίπαλό μας όσο και στους υψηλούς φιλοξενούμενους από την UEFA θα δείξουμε, ότι όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε την ομάδα μας με πάθος και χωρίς ακρότητες επιβεβαιώνοντας ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα η οποία μπορεί να βρίσκεται στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σας περιμένουμε στην Τούμπα για να κάνουμε όλοι μαζί αυτή τη βραδιά αξέχαστη και λαμπερή!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...