Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Α1 ΒΟΛΕΙ: Εξαίρεση διαιτητή και παρατηρητή ζητάει ο ΠΑΟΚ

Τα έντονα παράπονα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία του αγώνα με τον Εθνικό και την ατμόσφαιρα στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης εκφράστηκαν μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης.

Σε αυτήν αναφέρει: "Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, κατά παρέκκλιση της πάγιας τακτικής του να μην ασχολείται με τους διαιτητές των αγώνων των τμημάτων του, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να εκφράσει δημόσια την δυσφορία του για όσα συνέβησαν στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης στον αγώνα βόλεϊ με τον τοπικό Εθνικό.


Με αδιάψευστο μάρτυρα το βίντεο του αγώνα στο οποίο καταγράφονται όλες οι στρεβλές διαιτητικές αποφάσεις οι οποίες οδήγησαν σε αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά και οι συνθήκες ζούγκλας που επικρατούσαν, και για λόγους σεβασμού του κόπου των αθλητών του ΠΑΟΚ , και προστασίας της οικονομικής δαπάνης του Α.Σ.ΠΑΟΚ ζητούμε- απαιτούμε:

Α) Την δια βίου εξαίρεση του «διαιτητή» Μιχάλη Θεμελή από τους αγώνες του ΠΑΟΚ.
Β) Το ίδιο ζητάμε και για τον «παρατηρητή» του αγώνα, ο οποίος δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα.

Ο Α.Σ.ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να προασπίσει την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων που συμμετέχουν τα τμήματα του και δεν επιτρέπει σε κανέναν να «παίζει» με την ιστορία του συλλόγου αλλά και τις προσπάθειες της διοίκησης , των αθλητών και των προπονητών του.Ελπίζοντας ότι δε θα χρειαστεί να επανέλθουμε για το ίδιο ή παρόμοιο θέμα, αναμένουμε τις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...