Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Μόγες: «Καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, δύσκολο το ματς»

Ο Ντέιβιντ Μόγες έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού, αλλά τόνισε πως καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν… χαίρεται όταν καλείται να αντιμετωπίσει τη Μαν. Γιουνάιτεντ


Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο Ντέιβιντ Μόγες τονίζοντας, ωστόσο, πως στόχος της Μαν. Γιουνάιτεντ δεν είναι απλώς η πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, αλλά και να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους.


«Όλες οι ομάδες θέλουν τον τρόπαιο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κι εμείς. Δεν είπα ποτέ πως θα το καταφέρουμε ή ότι μπορούμε, αλλά θα το διεκδικήσουμε. Καμία ομάδα δεν θέλει να παίξει με τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Ξέρουν τι σημαίνει αυτή η ομάδα μετά τις επιτυχίες που είχε. Ελπίζω να παίξουμε όσο καλά χρειάζεται για να περάσουμε στα προημιτελικά και θα δούμε στη συνέχεια», ανέφερε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

«Ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά καλή ομάδα και έχει σπουδαία αποτελέσματα. Είναι αναμφίβολα η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Παράλληλα έχουν πολλούς παίκτες που είναι διεθνείς με την Ελλάδα και θα πάνε στο Μουντιάλ. Θα είναι πραγματικά δύσκολο παιχνίδι», πρόσθεσε ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας.

Σχολιάζοντας την απώλεια του Μήτρογλου για τους «ερυθρόλευκους», ο Ντέιβιντ Μόγες είπε: «Ο Μήτρογλου ήταν ένας εξαιρετικός σκόρερ για τον Ολυμπιακό κι ένα σημείο αναφοράς στο παιχνίδι τους. Δεν ξέρω αν αποδυναμώθηκαν ή όχι με την παραχώρησή του, αλλά είμαι βέβαιος πως θα προτιμούσαν να τον έχουν ακόμη στο δυναμικό τους. Προφανώς ένιωσαν πως η πρόταση της Φούλαμ ήταν τόσο καλή που έπρεπε να την αποδεχτούν. Από τότε έχουν αποκτήσει 2-3 παίκτες και δεν είμαι σίγουρος ποιος θα παίξει και ποιος όχι».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...