Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

VIDEO - Επεισοδιακή ήττα Άρη με αμφισβητούμενο γκολ

Προσωρινή αποχώρηση διαιτητών, δύο αποβολές και 15λεπτη διακοπή σημάδεψαν την αναμέτρηση.
           

Ένα αμφισβητούμενο γκολ στάθηκε η αφορμή για να πάρει φωτιά η αναμέτρηση ανάμεσα στον γηπεδούχο Πλατανιά Χανίων και του Άρη, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 


Πιο συγκεκριμένα, ο αγώνας βρισκόταν στο 77ο λεπτό, όταν ο βοηθός διαιτητή που έλεγχε την περιοχή του Άρη έφυγε για τη σέντρα, έπειτα από μία επέμβαση του τερματοφύλακα Διούδη, θεωρώντας πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Μετά την απόφαση αυτή, σχεδόν όλοι οι παίκτες του Άρη κινήθηκαν επιθετικά εναντίον του βοηθού διαιτητή, το παιχνίδι διεκόπη για 15 λεπτά και οι διαιτητές αποχώρησαν προσωρινά από τον αγωνιστικό χώρο.

Όταν επέστρεψαν, αποβλήθηκαν δύο παίκτες των φιλοξενουμένων (Μπακασέτας και Μπουγαΐδης), με τον πρόεδρο των «κιτρίνων» Λάμπρο Σκόρδα, να ζητά από τους παίκτες της ομάδας του να προσποιηθούν τραυματισμούς για να διακοπεί το παιχνίδι.

Ωστόσο, ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος αντέδρασε και φώναξε στους παίκτες να συνεχίσουν να αγωνίζονται. Τελικά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε κανονικά, με τον Άρη να γνωρίζει μία ακόμα ήττα με 2-1 (45+1΄ Τόρες, 77΄ Φαΐσκα – 68΄ Μανιάς) και να βρίσκεται πολύ κοντά σε υποβιβασμό στην κατώτερη κατηγορία, καθώς παραμένει ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...