Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Πάτρα: Σκληρή επίθεση των κοκκινόμαυρων οπαδών «Nortenos» κατά του Αλέξη Κούγια

Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναχαϊκής, και ιδίως εξαπολύοντας σκληρή επίθεση κυρίως στον πρόεδρο Αλέξη Κούγια, οι οπαδοί του Συνδέσμου ...
Nortenos Patras, σχολιάζουν τα τεκταινόμενα αλλά και την απόφαση να αποχωρήσουν οι «κοκκινόμαυροι» από το πρωτάθλημα, να διαλυθεί η ΠΑΕ και να τεθεί υπό εκκαθάριση η εταιρία.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά:


«ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, απούσα από την σύσκεψη, σχετικά με τα μέτρα ασϕαλείας. Απούσα, όπως είναι και στην κοινωνία της Πάτρας τα τελευταία 5 χρόνια. Απούσα, όπως είναι στις συνειδησεις όλων, λόγω της ατυχίας να έχει τα ηνία μια καρικατούρα ανθρώπου.

Η διαλυμένη ΠΑΕ, δεν μπήκε στον κόπο να στείλει έναν εκπρόσωπο στην συνάντηση, για να κάνει το πιο απλό πράγμα : Να ενδιαϕερθεί για την μετάβαση των οπαδών της στο Αιγιάκι. Ένας σύνδεσμος ανέλαβε την πρωτοβουλία να ξεκαθαρίσει ΜΟΝΟΣ του, την κατάσταση. Μιλήσαμε, με τους ανευθυνουπεύθυνους της ΠΑΕ, που μας γέμισαν υποσχέσεις, δηλαδή παπατζιλικια, ως συνηθως. Με αποκλειστικά δικές μας ενέργειες εξασϕαλίσαμε την οργανωμένη μετάβαση μας στο κοτετσι, χωρις ΚΑΜΙΑ στηριξη από το εκτρωμα της ΠΑΕ.

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, ξεκίνησαν τα λεωϕορεία μας για το Αιγιάκι. Λεωϕορεία, με κόσμο παθιασμένο και έτοιμο να πάει στο κοτέτσι να ϕέρει το διπλό. Φτάνοντας, στην είσοδο του χωριού τους, μας ανακοίνωσαν, ότι τελευταία στιγμή, ο επικεϕαλής των μέτρων ασϕαλείας απαγόρευσε την μετάβαση μας στο γήπεδο. Ποιος ζήτησε όμως να μας «προστατευσει» η αστυνομία; Κανείς!!! Μπορούμε μόνοι μας να προστατεύσουμε και τους εαυτούς μας και όλους τους κοκκινόμαυρους ϕιλάθλους που πήγαν. Διαβουλευσεις επί διαβουλευσεων επί μια ολόκληρη ώρα, χωρίς αποτέλεσμα, όμως. Δεν ήταν η πρώτη ϕορά που ϕτάσαμε στον προορισμό μας και δεν βρέθηκε ΚΑΝΕΙΣ, να βοηθήσει να ϕτάσουμε στο γήπεδο για να δούμε την καψουρα μας.

Στην Πάτρα, όμως, ο πρωην Πρόεδρος προσκαλεί άπαντες και στρώνει κόκκινα χαλιά για να έρθουν. Η αστυνομία καταστρώνει σχεδία επί σχεδίων, κλείνει δρόμους, αποκλείει ολόκληρες περιοχές για να έρθει ο κάθε βλάχος, στο Παμπε. Στο πρόσϕατο παρελθόν, χαρακτηριστικά παραδείγματα το παιχνίδι με τους Απεκηδες και το παιχνίδι με τους Παταταδες. Εμείς, όμως, δεν ξενερώνουμε ΠΟΤΕ. Κοψτε εκδρομές, κυνηγήστε μας, τρομοκρατήστε οπαδούς, εμείς δεν μασάμε και το έχουμε αποδείξει. Η καψούρα μας είναι ατελείωτη και δυναμώνει συνεχώς!!! Οι χωριάτες την έπεσαν στους παίκτες. Προσϕιλής τακτική που έχει ξαναγίνει στο παρελθόν και σε αλλά αθλήματα (μπάσκετ). Το πέσιμο σε παίκτες είναι το maximum που μπορούν να πετύχουν, για να αποδείξουν την ανυπαρξία τους.

Κι όμως, επειδή αυτή η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, των καταραμένων ημερών που ηγείται το δείγμα Προέδρου, δεν έχει παίκτες με προσωπικότητα και τσαμπουκά , δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι. Έντεκα δειλοί, περπάταγαν στο κοτέτσι. Κοτέτσι, που θύμιζε εκκλησία σε Κυριακάτικη λειτουργία, παρόλα ταύτα, αυτοί δεν μπόρεσαν να παίξουν για την Ιστορία μας. Παίκτες-περαστικοί, που δεν έχουν ιδέα το ποσό βαριά ϕανέλα ϕορούν, αλλά το μονό που τους νοιάζει είναι να μην ϕέρουν αντίρρηση στον πρωην Πρόεδρο. Η ομάδα δεν υϕίσταται. Είναι απλά, μισθοϕόροι που κοιτούν πώς να ϕύγουν για την επόμενη ομάδα, και ήθελαν το βιογραϕικό τους να έχει την τιμή να γράϕει : ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ!!!

Είδαμε το "δράμα", του πρωην Προέδρου, σε ζωντανή σύνδεση. Ο πρωην, που εγκατέλειψε την ομάδα στο ημίχρονο, για να προλαβει να μακιγιαριστει για να βγει στο γυαλί, να «δακρύσει». Αυτόν τον αστείο, στηρίζεται έμμεσα, εσείς οι τελευταίοι 200 που πάτε στο γήπεδο. Ο καπετάνιος εγκαταλειπει τελευταίος, αλλά η Μάρθα Βούρτση, εξαϕανίστηκε στο ημίχρονο…

Ρίγη συγκίνησης, μας διαπεράσαν με την Οσκαρικη ερμηνεία του πρωην Προέδρου. Βγάζει την ομάδα από το πρωτάθλημα και αποχωρεί. Όπως άλλες 3 ϕορές στο παρελθόν, παρέδωσες τα δελτία και έϕυγες από πρωτάθλημα μέσω ανακοινώσεων;;;

Πρώτη ϕορά, άνθρωπος τόσο αδύναμος και ανεπαρκής δεν σέβεται την Ιστορία 120 και πλέον ετών και ακόμη και αυτήν την στιγμή προβάλει και «πουλάει» τον εαυτό του. Θα αρχίσει την κλάψα για τους ϕορείς της πόλης, ότι η Πάτρα δεν τον στηρίζει, τις δίκες που έχει κάνει και όλα αυτά τα γνωστά γραϕικά, ως συνήθως . «Διαλύει», αντί να αποχωρήσει ο ίδιος. Η λύση είναι απλή και το ϕωνάζουμε 5 χρονιά. ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ.

Δεν τον νοιάζει η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, όπως δεν τον ένοιαζε ποτέ. Κατηγορεί αυτούς, που ο ίδιος συναναστρεϕόταν, για να δικαιολογήσει την κατάντια του και την ανυπαρξία του. Διαλεγόταν και έκανε παρέα με τα αποβράσματα για το καλό της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ, είπε. Δακρύσαμε, άπαντες… Μα ο Κουριδης, δεν ήταν αυτός που τα δημοσιεύματα, έγραϕαν ότι τον «καθάρισε» με την ενημερότητα?? Περίεργα πράγματα. Θυσιάστηκε η Ιϕιγένεια. Δεν ϕοβόμαστε και δεν μασάμε.

Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ είναι τεράστιο μέγεθος και σίγουρα κανένας με υψος 1.78 (?) δεν μπορεί να την απειλήσει. Μας ξεϕτιλίζεις, αλλά είσαι πολύ λίγος, για να μας καταστρέψεις. Οι οπαδοί και οι ϕίλαθλοι της Κοκκινόμαυρης Θεάς, δεν νιώθουν από απειλές! Απειλές, κενού περιεχομένου.

Είμαστε λάτρεις της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται. Δεν την εγκαταλείψαμε ποτέ και ούτε πρόκειται. Η ϕλόγα έχει ανάψει για τα καλά και σίγουρα δεν σιγοκαίει, πια. Εμείς, θα κρατήσουμε την περήϕανη Κοκκινόμαυρη σημαία, ψηλά! Δεν επιτρέπουμε στους εαυτούς μας, αυτό που με αγώνες μας παρέδωσαν, να καταστραϕεί. Έχουμε ηθική υποχρέωση στην 123 χρόνων Ιστορία μας και στην πόλη της Πάτρας! Πάντα κοντά, με κοκκινόμαυρη ϕλόγα στην καρδιά, αδέρϕια!!! Πλησιάζει, η ώρα της λύτρωσης!!!

ΥΓ1. Κρίμα που δεν πραγματώθηκε η ευχή, των χωριατών να ϕύγουν στην στροϕή στο Λαμπίρι τα λεωϕορεία για να σκοτωθούμε!!! Κρίμα, γιατί θα μας βρείτε ΠΑΛΙ , μπροστά σας και ΠΑΛΙ θα τρεχετε…

ΥΓ2 Ξέρεις εσύ, βγες σε κανάλια-ραδιόϕωνα και σε λίγες μέρες κάνε την κωλοτούμπα σου. Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...