Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ματσάρες επί... τρία στην Ιταλία

Τρία πολύ μεγάλα ματς περιλαμβάνει το μενού της 26ης αγωνιστικής στη Serie A.

Το πρώτο πιάτο σερβίρεται το Σάββατο με τη Ρόμα, που βρίσκεται στο -9 αλλά με παιχνίδι λιγότερο από την κορυφή, να φιλοξενεί την πέμπτη Ίντερ, που θέλει να διατηρηθεί στις θέσεις της Ευρώπης. Πολλές απουσίες έχουν οι «τζιαλορόσι», καθώς θα λείψουν Τότι, Μαϊκόν, Ντοντό και Μπαλτσαρέτι, ενώ ο Τοροσίδης αναμένεται να είναι βασικός. Οι «νερατζούρι», που θέλουν ρεβάνς για το 0-3 του πρώτου γύρου, δεν έχουν προβλήματα πέραν του Καμπανιάρο.
Την Κυριακή η Μίλαν υποδέχεται τη Γιουβέντους. Οι «ροσονέρι» μετά τις δύο σερί νίκες τους έχουν πλησιάσει στους πέντε βαθμούς τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, αλλά θα λείψουν οι Μπαλοτέλι, Ελ Σαράουι, Αμπιάτι και Ζαπάτα. Οι «μπιανκονέρι», πρωτοπόροι στη Serie A και επίσης με σερί δύο νικών, προέρχονται από το 2-0 επί της Τραμπζονσπόρ και την πρόκριση στους «32» του Europa League. Ο Αντόνιο Κόντε έχει τέσσερις σημαντικές απουσίες, καθώς δεν υπολογίζει στους Κιελίνι, Πέπε, Βούτσινιτς και Βιδάλ.

Τέλος, η τέταρτη Φιορεντίνα υποδέχεται τη δέκατη Λάτσιο, ενώ η τρίτη Νάπολι δοκιμάζεται στην έδρα της τρίτης από το τέλος Λιβόρνο.

Αναλυτικά η 26η αγωνιστική

Σάββατο 1/3
Ρόμα-Ίντερ (21:45)

Κυριακή 2/3
Κάλιαρι-Ουντινέζε (13:30)
Αταλάντα-Κιέβο (16:00)
Τζένοα-Κατάνια (16:00)
Σασουόλο-Πάρμα (16:00)
Τορίνο-Σαμπντόρια (16:00)
Βερόνα-Μπολόνια (16:00)
Λιβόρνο-Νάπολι (19:30)
Μίλαν-Γιουβέντους (21:45)
Φιορεντίνα-Λάτσιο (21:45)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...