Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Εκπληκτικό ποδόσφαιρο από τη Ρεάλ που διέσυρε την Σάλκε (6-1)

Η καταπληκτική Ρεάλ Μαδρίτης, «σκόρπισε» τη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν και με το επιβλητικό 6-1, εξασφάλισε την πρόκριση της στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στο Μπερναμπέου.


Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο, κυριάρχησε απόλυτα και δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στην Σάλκε. Το ματς ήταν καταπληκτικό, είχε ρυθμό, πολλές φάσεις και επτά γκολ.
Στο 13’ από εξαιρετική προσπάθεια του Μπέιλ και ασιστ του Ρονάλντο, ο Μπενζεμά άνοιξε το σκορ για τη Ρεάλ. Στο 21’ ο Μπέιλ με καταπληκτική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή και σκόραρε για το 2-0. Λίγο αργότερα (32’), ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε σουτ στο δοκάρι. Ο πορτογάλος άσος προσπάθησε για το γκολ στο α’ μέρος, αλλά νικήθηκε δύο φορές, από τον τερματοφύλακα της Σάλκε, Φέρμαν.

Ο Ρονάλντο, χάρηκε τελικά στο 52’ όταν νίκησε τον Φέρμαν για να σημειώσει το 3-0. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Πορτογάλος έδωσε την ασίστ στον Μπενζεμά που πέτυχε το 4-0. Η Ρεάλ δεν χαλάρωσε, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 69’ ο Μπέιλ ύστερα από  κάθετη πάσα του Σέρχιο Ράμος σημείωσε το 5-0.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όμως, ήθελε κι άλλο γκολ. Το πέτυχε λοιπόν στο 89’ διαμορφώνοντας το 6-0. Η Σάλκε κατάφερε να μειώσει στο 90’ με καταπληκτικό σουτ του Χούντελαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...