Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - Λεβαδειακός: Βαθμολογική ανάσα μετά το 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης

Με λιγότερο άγχος μπορεί να βλέπει τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Λεβαδειακός καθώς το έργο του για την παραμονή στη Superleague γίνεται πιο απλό


Την ένατη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Λεβαδειακός και έφτασε τους 30 βαθμούς, ύστερα από την επικράτηση με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης, που τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κυριακόπουλου στο 37ο λεπτό. Σκόρερ οι Κονέ (7’), Μάντζιος (38’-πεν.) και Μιλοσάβλιεφ (82’) για τους γηπεδούχους, ενώ είχε μειώσει προσωρινά ο Ντε Μπλάσις (45+1’). 


Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Λεβαδειακός πέτυχε δύο συνεχόμενες νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.

Στους 45 βαθμούς έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης, που έχει έναν πόντο μπροστά του τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αγωνίζεται θα υποδεχθεί την Κυριακή (23/2) τον Εργοτέλη, ενώ ο Παναιτωλικός που παίζει τη Δευτέρα έχει 34 πόντους.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ήταν σαφώς καλύτερος και δικαιούταν κάτι παραπάνω από το ένα τέρμα διαφορά με το οποίο προηγούταν, ύστερα από τα πρώτα 45 λεπτά. Οι Βοιωτοί έχασαν αρκετές ευκαιρίες και από το 15ο μέχρι 45ο λεπτό έλεγχαν πλήρως το ματς και αν έδειχναν μεγαλύτερη προσοχή στις φάσεις που δημιουργούσαν και ήταν πιο τυχεροί θα είχαν πετύχει περισσότερα γκολ.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, αναπτυσσόταν κυρίως με αντεπιθέσεις με τον Βαγέλλη Μάντζιο, ο οποίος αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα -λόγω τραυματισμού- να είναι ο εκτελεστής σε δύο φάσεις (16’, 17’), αλλά και ο δημιουργός σε αρκετές περιπτώσεις. Όπως στο 28ο λεπτό, όταν και έβγαλε τετ α τετ τον Κονέ, αλλά ο 27χρονος μέσος, δεν έκανε σωστό κοντρόλ και το έργο του έγινε δύσκολο, απέναντι στον Μπαντή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε… φουριόζος αν και είχε αριθμητικό μειονέκτημα και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 55’ και το 59’ με τον Εντό και τον Μπαράλες. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη συνέχισε να πιέζει από εκεί και πέρα, αλλά όσο πέρναγε η ώρα οι Αρκάδες ξέμεναν από δυνάμεις, λόγω και του αριθμητικού μειονεκτήματος.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να βρίσκουν κενά στην άμυνα του Αστέρα, ενώ οι γηπεδούχοι γινόντουσαν και πάλι απειλητικοί κυρίως με κόντρα επιθέσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα και το γκολ του Μιλοσάβλιεφ στο 82’ που έβαλε τέλος στα όνειρα των φιλοξενούμενων για ισοφάριση στο ματς.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...