Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

«Τα πάντα φαίνονται στο γήπεδο» είπε ο Σάντος για την κλήρωση του Euro 2016

Φειδωλός και πραγματιστής, όπως συνηθίζει άλλωστε, εμφανίσθηκε ο Φερνάντο Σάντος, λίγο μετά την κλήρωση για τα προκριματικά του EURO 2016, που έφερε την εθνική Ελλάδας στον 6ο όμιλο, με αντιπάλους την Ρουμανία, την Ουγγαρία, τα Νησιά Φερόε, την Φινλανδία και την Βόρεια Ιρλανδία.


Ο Πορτογάλος τεχνικός, δήλωσε: «Οπως και τις προηγούμενες φορές δεν πρόκειται να μιλήσω ούτε για εύκολη, ούτε για δύσκολη κλήρωση. Η Ελλάδα ήταν για άλλη μια φορά στο γκρουπ των ισχυρών, αλλά και αυτό από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα. Τα πάντα φαίνονται μέσα στο γήπεδο στους αγώνες, όπου πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι.


»Δεν έχει καμία σημασία ότι θα παίξουμε και πάλι με τη Ρουμανία, την οποία αντιμετωπίσαμε στα μπαράζ για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Αυτοί θα είναι διαφορετικοί αγώνες. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η Ρουμανία. Και οι άλλες ομάδες που είναι στον όμιλο είναι επικίνδυνες και τις σεβόμαστε απόλυτα».

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, δήλωσε με τη σειρά του: «Μετά την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, ελπίζουμε ότι και το 2016 θα κατορθώσουμε να βρεθούμε στα τελικά της Γαλλίας.

»Δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία σχολιασμού της κλήρωσης, αφού αυτό που μετράει είναι η παρουσία και απόδοση των παικτών στους αγωνιστικούς χώρους. Τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και εκτιμώ ότι μπορούν να τα καταφέρουν και πάλι, μοιράζοντας χαρά σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους ευρισκόμενοι στα τελικά μια μεγάλης διοργάνωσης».

Ο τεχνικός διευθυντής της ελληνικής ομάδας, Τάκης Φύσσας, ανέφερε: «Καλούμαστε ως Εθνική Ομάδα για άλλη μια φορά να αποδείξουμε τις δυνατότητές μας. Οι παίκτες μας ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν ώστε να φανεί η αξία τους, όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

»Έχουν αποδείξει σαφέστατα την ανθεκτικότητά τους στον υψηλό διεθνή ανταγωνισμό και εκτιμώ πως το ίδιο θα πράξουν και τώρα. Ελπίζουμε ότι σε δύο χρόνια θα είμαστε, όπως και τώρα για την κλήρωση, στη Γαλλία ως μία από τις φιναλίστ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...