Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Επίδειξη δύναμης για τη Μπαρτσελόνα στο Μάντσεστερ

Ο Μέσι και η παρέα του επικράτησαν με σκορ 2-0 της Μάντσεστερ Σίτι και απέκτησαν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για τις οκτώ καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ. 


Ολοι ανέμεναν ντέρμπι, αλλά αυτό το είδαν μόνο στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίοι οι γηπεδούχοι κράτησαν μακριά από την περιοχή του Χαρτ τους άσους του Τάτα Μαρτίνο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, ένα πέναλτι που έκανε ο Ντεμικέλις στον Μέσι, άλλαξε άρδην τις ισορροπίες, καθώς η ομάδα του Πελεγκρίνι έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές και μετά ήταν δύσκολο να παρακολουθήσει τους παίκτες της Μπαρτσελόνα.


Στο 32' ο Τσάβι έπιασε δυνατό σουτ και απέκρουσε ωραία ο Χαρτ σε κόρνερ.

Ο Μέσι έφυγε μόνος στο 53', ο Ντεμικέλις τον ανέτρεψε σε μια οριακή φάση, δόθηκε πέναλτι από τον Ερικσον και ο Μέσι έκανε το 0-1. Παράλληλα αποβλήθηκε ο αμυντικός της Σίτι και οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές.

Ακολούθως η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε και θα μπορούσε νωρίτερα να πετύχει δεύτερο γκολ. Στο 68' ο Ντάνι Αλβες μπήκε στην περιοχή αλλά ήταν άστοχος, ενώ ο Σίλβα στο 77' ανάγκασε τον Βαλντές σε ωραία απόκρουση, στην καλύτερη ίσως στιγμή για τη Σίτι.

Το τελικό 0-2 έγινε στο 89' από τον Ντάνι Αλβες. Ενα αποτέλεσμα που δίνει το πάνω χέρι στη Μπαρτσελόνα, μια νίκη που ήρθε ευκολότερα σε σχέση με αυτό που περίμεναν οι Καταλανοί.

Στο 81' ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Πικέ που όμως ήταν κανονικό.

Διαιτητής: Ερικσον.

Κόκκινη: Ντεμικέλις( 53').

Κίτρινες: Ντάνι Αλβες, Νεγρέδο, Κολάροφ, Μασεράνο.

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κλισί, Τουρέ, Νάβας(57' Νασρί), Φερναντίνιο, Κολάροφ(57' Λέσκοτ), Σίλβα, Νεγρέδο(73' Τζέκο).

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ντάνι Αλβες, Πικέ, Αλμπα, Μασεράνο, Τσάβι, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Αλέξις(73' Νεϊμάρ), Φάμπρεγκας(85' Ρομπέρτο), Μέσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...