Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

VIDEO - Έγινε... ΠΑΟΚ: 3-0 τον Πανθρακικό

Ο ΠΑΟΚ πάτησε... γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και εκμεταλλευόμενος τα λάθη του τερματοφύλακα Αθανασιάδη επικράτησε 3-0 του Πανθρακικού και πηγαίνει με αέρα αισιοδοξίας στη ρεβάνς με τη Μπενφίκα. 


Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ, που επικράτησε με σκορ 3-0 στην Τούμπα απέναντι στον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 


Το τέρμα του Κάτσε στο 61’ με τη… βοήθεια του τερματοφύλακα Αθανασιάδη «ξεκλείδωσε» την καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας της ομάδας του Άκη Μάντζιου. Στο φινάλε της αναμέτρησης οι Ακρίτες ανέβηκαν ψηλά και ο Βούκιτς με δύο τέρματα σε διάστημα δύο λεπτών (86’ και 87’) τιμώρησε τα κενά στα μετόπισθεν «κλειδώνοντας» παράλληλα την επιστροφή της ομάδας του Χουμπ Στέφενς στα θετικά αποτελέσματα.

Στη δεύτερη θέση με 54 βαθμούς διατηρήθηκαν οι Θεσσαλονικείς, που στρέφουν πλέον το μυαλό τους στον επαναληπτικό απέναντι στην Μπενφίκα στην Πορτογαλία. Αντίθετα, η ομάδα της Κομοτηνής έμεινε στη 6η με 34.

Με επιθετικές διαθέσεις, όπως αναμενόταν, μπήκαν στο γήπεδο οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι είχε σχετικά γρήγορο ρυθμό από τα πρώτα λεπτά αφού και ο Πανθρακικός προσπαθούσε με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και αντεπιθέσεις να πλησιάσει την περιοχή του Γλύκου. Η ομάδα του Στέφενς άρχισε να κρατά με μεγαλύτερη άνεση τη μπάλα στα πόδια της, όμως για ακόμη ένα ματς έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο «δικέφαλος του Βορρά» άρχισε να αποκτά ουσία στο παιχνίδι του και να απειλεί, δημιουργώντας φάσεις τόσο από τα άκρα –κυρίως με τους Λίνο και Στοχ- όσο και από τον άξονα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντέξουν την πίεση των γηπεδούχων κέρδισαν μέτρα και κράτησαν το «μηδέν» μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Κουκουλάκη για το πρώτο ημίχρονο (0-0).

Πιο καλά μπήκαν στο γήπεδο οι παίκτες του Πανθρακικού. Η ομάδα της Κομοτηνής είχε κλείσει τους χώρους προς την εστία του Αθανασιάδη και με επιθέσεις κυρίως από τον άξονα δημιούργησε προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία του ΠΑΟΚ. Η είσοδος του Βούκιτς στο ματς δεν έδειξε ικανή να «ξεμπουκώσει» την επιθετική λειτουργία του «δικέφαλου του Βορρά», που συνέχισε να αδυνατεί να απειλήσει ουσιαστικά τους φιλοξενούμενους.

Τελικά, η ομάδα του Στέφενς σε ένα σημείο όπου δεν έδειχνε καθόλου ικανή να απειλήσει κατάφερε να ανοίξει το σκορ χάρη στο τραγικό λάθος του Αθανασιδάη στο 63’, έπειτα από μακρινό σουτ του Κάτσε. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα της Κομοτηνής πίεσε και έψαξε την ισοφάριση, όμως προδόθηκε από την άμυνά της αφού ο Βούκιτς δεν συγχώρεσε τα αμυντικά κενά και σε διάστημα ενός λεπτού πέτυχε δύο εύκολα γκολ (86’ και 87΄) και «κλείδωσε» την επιστροφή του ΠΑΟΚ στις νίκες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...