Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 64-69

Ούτε στη Νέα Σμύρνη σταμάτησε το σερί του Παναθηναϊκού στην Α1. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη επικράτησε με 69-64 του Πανιώνιου και πέτυχε την 18η συνεχόμενη νίκη της. Επιτυχημένο ντεμπούτο για τον Ράιτ.


Ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε ξεκαθαρίσει ότι θα μοιράσει το χρόνο στους παίκτες του πράγμα που έκανε. Ο Παναθηναϊκός φρόντισε να επιβάλλει τα δικά του θέλω στο ματς (χαμηλό σκορ κτλ) αλλά μόλις στο τρίτο δεκάλεπτο κατάφερε να αποκτήσει διαφορά.


Μέχρι τότε ο Πανιώνιος μπορούσε να ακολουθεί στο σκορ παίζοντας με τη σειρά του καλή άμυνα. Εν συνεχεία όμως ο Παναθηναϊκός απέκτησε διαφορά 11 πόντων (31-42) με τον Παππά να σκοράρει και τον νεοαποκτηθέντα Ράιτ να προσαρμόζεται γρήγορα στις απαιτήσεις του παιχνιδιού των πράσινων.

Αυτή η διαφορά αποδείχθηκε τελικά αρκετή. Ο Παναθηναϊκός διατήρησε το μομέντουμ, σκόραρε τις κατάλληλες στιγμές και έφυγε από το κλειστό της Αρτάκης με τη νίκη παρά το γεγονός ότι ο Πανιώνιος μείωσε στο τέλος στους τέσσερις πόντους (57-61) και είχε δικαίο παράπονο για ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ που δόθηκε στο ΜακΚόλουμ με το σκορ στο 57-63.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...