Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Τον επόμενο αντίπαλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ σκέφτεται η Παρί Σεν Ζερμέν

Να περάσει ο επόμενος, είπε η Παρί Σεν Ζερμέν στη Γερμανία.  Η ομάδα του Μπλαν πέρασε σαν σίφουνας από το Λεβερκούζεν και με το 4-0 απέναντι στη Μπάγερ νιώθει ήδη πς βρίσκεται στην προημιτελική φάση του εφετινού Τσάμπιονς Λιγκ.


Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Παρί, ο σπουδαίος Ζλάταν Ιμπαϊμοβιτς. Ο ακριβοπληρωμένος σουηδός κυνηγός για πολλοστή φορά απέδειξε πως αξίζει τα χρήματά του, ανεβάζει επίπεδο τους Γάλλους, ενώ συνεχίζει να έχει ανοιχτή γραμμή με τα δίχτυα.


Ολα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όταν η Παρί μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κυριάρχησε.

Στο 3' ο Ματουιντί έκανε το 0-1 και στο 39' ο Σπάχιτς ανέτρεψε τον Λαβέτσι. Καταλογίστηκε πέναλτι και ο Ιμπραϊμοβιτς σημείωσε το 0-2. Το 0-3 έγινε  στο 42', ξανά από τον Ιμπραϊμοβιτς, αυτή τη φορά με καταπληκτικό σουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τυπική διαδικασία. Οι Γερμανοί θέλησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, γρήγορα όμως (60') έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σπάχιτς και κάπου εκεί έχασαν κάθε ελπίδα. Οσο για την Παρί, διατήρησε τον έλεγχο και κρατά το εισιτήριο της πρόκρισης. Η ρεβάνς στο Παρίσι θα είναι τυπική διαδικασία.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 88' από τον Καμπάιγ (0-4).

Διαιτητής: Κασάι.

Κόκκινη: Σπάχιτς (στο 60' με δεύτερη κίτρινη κάρτα).

Κίτρινες: Χίλμπερτ, Ματουιντί, Κάστρο, Γκουαρδάδο.

Λεβερκούζεν: Λένο, Χίλμπερτ, Γκουαρδάδο, Τοπράκ, Σπάχιτς, Μπέντερ, Ρόλφες(46' Ράιναρζ), Κάστρο, Σον(46' Μπραντ), Κίσλινγκ, Σαμ(62' Βολσάιντ).

Παρί Σ.Ζ.: Σιρίγου, Φαν ντερ Βιλ, Μάξγουελ, Αλεξ, Τιάγκο Σίλβα, Τιάγκο Μότα, Βεράτι, Ματουιντί(68' Καμπάιγ), Λούκας, Ιμπραϊμοβιτς, Λαβέτσι(76' Παστόρε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...