Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

"Πρόθυμοι να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι με την ΑΕΚ"

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση Ψωμιάδη, καθώς με δηλώσεις του ο δικηγόρος του προφυλακιστέου Σταύρου Ψωμιάδη, Άγγελος Πάρσαλης, παραδέχτηκε για πρώτη φορά δημοσίως ότι ο πελάτης του είναι έτοιμος για συμβιβασμό με την ΠΑΕ ΑΕΚ!

Μόνο ως ευχάριστη εξέλιξη για την ΠΑΕ ΑΕΚ, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αλλαγή πλεύσης της υπερασπιστικής γραμμής του Σταύρου Ψωμιάδη και γενικά της οικογένειας, στην 11ετή δικαστική διαμάχη.

Οι προσπάθειες και η επιμονή όλο αυτό τον καιρό του Ντέμη Νικολαΐδη και του Χάρη Οικονομόπουλου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αποδώσουν καρπούς.Η απόφαση προφυλάκισης του Σταύρου Ψωμιάδη, ήταν εξέλιξη που άλλαζε τελείως τα δεδομένα και έφερνε το "παιχνίδι" στα χέρια της ΠΑΕ ΑΕΚ...

"Να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι"

Ο δικηγόρος του Σταύρου Ψωμιάδη, Άγγελος Πάρσαλης, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ, άφησε αιχμές για την προφυλάκιση του εντολέα του, ωστόσο η είδηση βγήκε από τα χείλια του όταν η συζήτηση έφτασε στα χρήματα που υπεξαιρέθηκαν από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αρχικά ο κ. Πάρσαλης αναφέρθηκε στην προφυλάκιση του πελάτη του και τόνισε: "Ο Σταύρος Ψωμιάδης προφυλακίστηκε επειδή είναι γιος του Μάκη. Το εισαγγελικό πόρισμα αναφέρει ότι κρίνεται ύποπτος φυγής γιατί υπάρχει το προηγούμενο του πατέρα του! Η κυρία Πόπη Παπανδρέου είναι η μόνη εισαγγελέας που ασχολείται συστηματικά με την οικογένεια Ψωμιάδη. Ο εξαίρετος ανακριτής Γιώργος Κασίμης μετατέθηκε περιέργως στην Κόρινθο", ενώ στη συνέχεια πέταξε την είδηση που δίνει το δικαίωμα στους ανθρώπους της ΑΕΚ να χαμογελάσουν...

"Αν η ΑΕΚ εισφέρει στοιχεία και ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος των εποπτικών αρχών, εμείς είμαστε πρόθυμοι να καθήσουμε σ΄ένα τραπέζι και να κουβεντιάσουμε. Αρκει να μην υπάρξουν παράλογες απαιτήσεις".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...