Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Στους "16" Τζόκοβιτς και Σαραπόβα

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και η Μαρία Σαραπόβα βρίσκονται ασφαλείς στον 4ο γύρο μετά τις νίκες τους σε δύσκολες συνθήκες στο Γουίμπλεντον.
 
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν είχε την τύχη του Ράφα Ναδάλ, καθώς ο δικός του Τσέχος αντίπαλος, ο Ράντεκ Στέπανεκ, βρίσκεται στη δύση της καριέρας του.

Ο Σέρβος έχασε το πρώτο σετ απέναντι στο Νο28 του ταμπλό, πριν ανεβάσει την απόδοσή του και πάρει τη νίκη με 4-6, 6-2, 6-2, 6-2 στο κεντρικό κορτ, η οροφή του οποίου ήταν κλειστή λόγω δυνατού αέρα.

Ο Τζόκοβιτς προκρίθηκε στους "16" του Γουίμπλεντον και βρίσκεται σε τροχιά να γίνει ο πρώτος τενίστας μετά τον Ρότζερ Φέντερερ που θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο βρετανικό τουρνουά. Στον επόμενο γύρο θα παίξει με τον επίσης Σέρβο Βίκτορ Τροΐτσκι. Το Νο34 του ταμπλό απέκλεισε το Νο15 του ταμπλό, Χουάν Μονάκο με 7-5, 7-5, 6-3.

Στις γυναίκες, η Μαρία Σαραπόβα  ξεπέρασε τα προβλήματα με το σερβίς της στο δεύτερο σετ λόγω του δυνατού αέρα και νίκησε 6-1, 6-4 την Χσιέχ Σου-Γουέι από την Ταϊβάν.

Θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια την απρόβλεπτη Γερμανίδα με το μεγάλο σερβίς, Σαμπίνε Λισίσκι. Η 22χρονη, Νο15 στον κόσμο, επικράτησε 7-6 (7-5), 1-6, 6-2 της ανερχόμενης Αμερικανίδας Σλόαν Στίβενς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...