Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Παναθηναϊκός: «Και χιλιάδες φίλοι...» παίρνουν διαρκείας!

Αναλογιζόμενοι τις δυσκολίες των καιρών, αλλά και την ανάγκη να μπουν χρήματα στο ταμείο, στον Παναθηναϊκό ανακοίνωσαν τα διαρκείας της νέας σεζόν με τις τιμές να είναι προσιτές για όλους!
Η ΠΑΕ όπως ξεκαθαρίζει, καταλαβαίνει τις δυσκολίες για όλους τους φίλους της ομάδας λόγω της οικονομικής κρίσης και για τον λόγο αυτό αναθεώρησε την πολιτική της όσο αφορά τις τιμές για να μπορούν όλοι να προμηθευτούν μια κάρτα διαρκείας και να είναι δίπλα στον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν!

Από φέτος υπάρχουν και οι τιμές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, της προσπάθειας δηλαδή που ηγείται ο Γιάννης Αλαφούζος για να βγει ο σύλλογος από το τέλμα στο οποίο βρέθηκε! Αξίζει να σημειωθεί ότι το πιο φθηνό εισιτήριο διαρκείας κοστίζει 150 ευρώ!
Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες τις τιμές και τις ειδικές τιμές της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», καθώς και τις θύρες όπου αναλογεί η κάθε κάρτα διαρκείας! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαρκείας της νέας σεζόν οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταφύγουν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ (www.pao.gr) ή της Συμμαχίας (www.paomprosta.gr).

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...