Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Σειρήνες... Τερίμ για Μιραλάς

Έναν μεγάλο θαυμαστή φαίνεται πως έχει βρει ο Κέβιν Μιραλάς στην Τουρκία και αυτός δεν είναι άλλος από τον τεχνικό της Γαλατάσαραϊ, Φατίχ Τερίμ που έχει ψηλά στην μεταγραφική του λίστα τον παίκτη.

Το... αλισβερίσι με τους «ερυθρόλευκους» θέλουν να συνεχίσουν οι πρωταθλητές Τουρκίας και μετά τα πάρε-δώσε με τους Άλμπερτ Ριέρα και Καζίμ Ρίτσαρντ, να μπει κι ένα τρίτο όνομα στην λίστα, αυτό του Μιραλάς. Η παρουσία του Βέλγου επιθετικού στους Πειραιώτες, μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει στους γείτονες, με τον Φατίχ Τερίμ μάλιστα να έχει σχηματίσει ιδιαίτερα θετική εικόνα για τα προσόντα του.

Συγκεκριμένα αυτό που αρέσει στον έμπειρο τεχνικό είναι ότι ο παίκτης των νταμπλούχων μπορεί ν' αγωνιστεί με την ίδια άνεση κι επιτυχία τόσο στα άκρα της επίθεσης, όσο και στην κορυφή, την στιγμή βέβαια που είναι δεδομένη και η εκτελεστική του δεινότητα. Και μπορεί ο Μιραλάς να έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το καλοκαίρι του 2014, ωστόσο στην Γαλατά φαίνεται πως εκτιμούν ότι με ένα ποσό κοντά στα 6 εκ. ευρώ θα μπορέσουν να κάνουν τον παίκτη δικό τους, αν και σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, ο Βέλγοςβρίσκεται στο στόχαστρο και των Νιούκαστλ, Έβερτον, Σάντερλαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...