Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

«Καμία συμφωνία AEK-Μόρα»

Αυτό λέει ο Βαγγέλης Μόρας -μετά τη φημολογία που ξέσπασε- και το ίδιο λέει και ο Θωμάς Μαύρος για τον παίκτη που θέλουν στην ΑΕΚ αλλά...

Ο κεντρικός αμυντικός παραδέχθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι έχει δεχθεί κρούσεις από την ΑΕΚ αλλά σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφόρησαν τα πράγματα ήταν σε καλύτερο δρόμο. 

Συγκεκριμένα, ο Μόραςεμφανιζόταν να έχει απαντήσει θετικά καταρχάς, προφορικά, στην πρόταση της Ένωσης, που έγινε μέσω του Χρήστου Κωστή.

Οτι ο Μόρας χρειάζεται στην ΑΕΚ, από την οποία έφυγε σχεδόν όλη η άμυνα, είναι δεδομένο, όπως και το γεγονός ότι δε θα κοστίσει πολλά καθώς έμεινε ελεύθερος από την Τσεζένα που υποβιβάστηκε στη Serie B. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι κοντά στην Ένωση. Αντιθέτως, από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή ξεκαθάριζαν, μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν, ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία και καμία θετική απάντηση ενώ το ίδιο λέει και ο ίδιος ο Θωμάς Μαύρος.

Αυτό που προέχει για την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, άλλωστε, είναι να πάρει φορολογική ενημερότητα και μετά όλα τα άλλα. Ενδιαφέρον για τον Μόρα υπάρχει αλλά όχι και συμφωνία αυτή τη στιγμή...

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...