Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ο Τζιμπρίλ Σισέ γίνεται... reality!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ τώρα και σε... reality! Την προσωπική του ζωή στα φώτα της δημοσιότητας έχει αποφασίσει να εκθέσει ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Αγγλία.

Εκκεντρικός, πολυτάραχος, πολυτάλαντος, αλλά και φουλ οικογενειάρχης, αποτελεί τον κατάλληλο celebrity που επέλεξε ο τηλεοπτικός σταθμός «Trace Sports» για να κάνει την καθημερινότητά του reality.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν ο Γάλλος σταρ δέχτηκε τηλεφώνημα από τον μάνατζέρ του, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι ο συγκεκριμένος σταθμός κατέθεσε επίσημη πρόταση για το ριάλιτι με θέμα την καθημερινότητα του παίκτη, που μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Παρίσι και Λονδίνο.

Η απάντηση του Τζιμπρίλ φέρεται να είναι θετική και πλέον απομένουν οι τυπικές εκκρεμότητες για την ολοκλήρωση του deal, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα. Στην απόφαση του διάσημου επιθετικού έπαιξε ρόλο και η στάση της γυναίκα του Τζουντ, η οποία τον επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό και δίχως την έγκρισή της ίσως να μην είχε απαντήσει καταφατικά.

Οπως και να ’χει πάντως, τα μηχανάκια της τηλεθέασης θα παίρνουν φωτιά κάθε φορά που θα μεταδίδεται το ριάλιτι, καθώς στο σπίτι του Τζιμπρίλ Σισέ αλλά και στους χώρους όπου συχνάζει καθημερινά μαζί με την Τζουντ και τα τρία τους παιδιά, τον Kάσιους, τον Πρινς και τον Μάρλεϊ, θα τοποθετηθούν κάμερες, οι οποίες θα καταγράφουν τα πάντα λεπτό προς λεπτό.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει μυηθεί πάντως στον κόσμο των ριάλιτι από την πολύ καλή του φίλη Αννα Βίσση, η οποία ήταν η πρώτη celebrity που έκανε τη ζωή της σίριαλ. Ο Σισέ έχει εξαιρετική σχέση με την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, που είναι μία από τις καλύτερες φίλες που απέκτησε στα δύο χρόνια που έπαιξε ποδόσφαιρο στη χώρα μας και εξακολουθεί να διατηρεί μαζί της συχνή τηλεφωνική επικοινωνία.

Δεν αποκλείεται λοιπόν οι εμπειρίες που εκείνη του μετέφερε από την εποχή που μεταδιδόταν το ριάλιτι «Οσο έχω φωνή» να λειτούργησε θετικά, ώστε να πει τελικά «ναι» στον τηλεοπτικό σταθμό Trace Sports.


ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΤΩΝΗΣ/espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...