Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ο Ντρογκμπά στην Μπαρτσελόνα!

Μπορεί να υπέγραψε πριν μερικές μέρες στην Σανγκάη Σενχούα, ωστόσο ο ειδικός όρος που έχει στο συμβόλαιο του ο Ιβοριανός επιθετικός του επιτρέπει να μεταβεί στην Βαρκελώνη και να μετεγγραφεί στους “μπλαουγκράνα”.


Φαίνεται απίστευτο μα είναι αληθινό. Ήταν γνωστό πως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά αρνήθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι προτιμώντας το ηγεμονικό συμβόλαιο των Κινέζων. Ο Ιβοριανός στράικερ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Σανγκάη Σενχούα το οποίο θα του αποφέρει 250.000 ευρώ την βδομάδα.

Αυτό όμως δεν ήταν γνωστό, είναι ο ο ειδικός όρος που υπάρχει στο συμβόλαιο του 34χρονου επιθετικού, σύμφωνα με τον οποίο μπορεί να φύγει όποτε και αν έρθει πρόταση από μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Μεγάλα ισπανικά μέσα, όπως η “Marca” και η “El Mundo Deportivo” αναφέρουν πως ακόμα και εντός της ημέρας αναμένεται ο Ντρογκμπά στην Βαρκελώνη για να κλείσει την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Στο στρατόπεδο των “Καταλανών” ούτε επιβεβαιώνουν αλλά ούτε διαψεύδουν την είδηση, ωστόσο είναι γνωστό πως έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Ντρογκμπά. Εξάλλου ήταν ο άνθρωπος που σχεδόν μόνος του απέκλεισε την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...