Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Μιραλάς: «Σταματήστε τα παραμύθια»

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Κέβιν Μιραλάς με την συνεχιζόμενη μεταγραφολογία και αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να βάλει τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να υπογράφει κάθε εβδομάδα σε διαφορετική ομάδα. Το τελευταίο εικοσιτετράωρο είχαν δει το φως της δημοσιότητας τουρκικά δημοσιεύματα που ήθελαν την Γαλατάσαραϊ να ρίχνει δίχτυα για την απόκτηση του βέλγου επιθετικού των ερυθρολεύκων και να προσανατολίζεται ακόμη και στο ενδεχόμενο να σπάσει τη ρήτρα αποδέσμευσης των 8 εκατ. ευρώ.


Την ίδια ώρα δημοσιεύματα από την Ουκρανία ήθελαν την Γαλατασαράι να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 22χρονου Εβγκένι Κονοπλιάνκα από την Ντνιεπρ ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Μιραλάς. Τα δημοσιεύματα από την Ουκρανία ανέφεραν μάλιστα ότι μεταξύ των άλλων η Γαλατάσαραϊ προσφέρει ως αντάλλαγμα έναν από τους Αλμπερτ Ριέρα και Κολίν Καζίμ οι οποίοι έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό.

Ο Μιραλάς σε επικοινωνία την οποία είχε μαζί του η πειραϊκή ΠΑΕ φέρεται να αναρωτήθηκε «γιατί δεν με αφήνουν ήσυχο και επιμένουν να γράφουν όλα αυτά τα παραμύθια. Αν ποτέ φύγω από τον Ολυμπιακό θα το ξέρουμε πρώτα εγώ και η ομάδα και όχι αυτοί που γράφουν αυτά τα παραμύθια». Πάντως ο Βέλγος διεθνής δεν είχε αντιδράσει όταν δημοσιεύματα από την χώρα του τον ήθελαν να μεταγράφεται σε ομάδα της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ και της γερμανικής Μπουντεσλίγκα. 
 
tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...