Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

«Τίτλοι τέλους» από Λυμπερόπουλο!

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Λίγες μέρες μετά τη δημόσια ανακοίνωση ότι αποχωρεί από την εθνική ομάδα, ο Μεσσήνιος επιθετικός γνωστοποίησε και την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο Λύμπερόπουλος δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Θωμά Μαύρο, ο οποίος ήθελε να μάθει τις προθέσεις του εν όψει της νέας σεζόν. Ο Μαύρος ρώτησε τον «Λύμπε» αν προτίθεται να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ, εκφράζοντάς του την πίστη ότι μπορεί να βοηθήσει την «Ενωση» με την εμπειρία και την κλάση του.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Λυμπερόπουλος επεσήμανε στον Μαύρο ότι έχει πάρει την απόφαση να βάλει τέλος στην καριέρα του, κάτι άλλωστε που φάνταζε ως πιο πιθανό με την ολοκλήρωση της περυσινής σεζόν.

Ετσι, μετά τον Τραϊανό Δέλλα, η «Ενωση» χάνει και τον Νίκο Λυμπερόπουλο, τις δύο πιο εμβληματικές μορφές της στα αποδυτήρια για τη νέα χρονιά. Αμφότεροι είχαν άλλωστε, ουσιαστικά, αποχαιρετίσει τους οπαδούς της ΑΕΚ στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, όταν και γνώρισαν την αποθέωση (σ.σ. κυρίως ο Λύμπε).

Οσο για τα μεταγραφικά, ο Βαγγέλης Μόρας είναι ο παίκτης που θέλει η ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας και υπάρχουν επαφές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...