Με κάκωση στον ποδοκνημική του δεξιού του ποδιού αποχώρησε ο Ράφικ Τζιμπούρ από το νικηφόρο φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Αλάνια Βλαντικαφκάζ. Ο Αλγερινός στράικερ και σκόρερ των «ερυθρόλευκων»δεν αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό.

Με κάκωση στην ποδφοκνημική του δεξιού του ποδιού αποχώρησ εο Ράφικ Τζιμπούρ από το φιλικό της Δευτέρας απεναντι στην Αλάνια Βλαντικαφκάζ.

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του φιλικού αποκόμισε μια κάκωση στην ποδοκνημική του δεξιού του ποδιού μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα αντιπάλου, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο της ομάδας είναι καθησυχαστικό και υποστηρίζει πως δεν πρόκειται για τίποτα σοβαρό.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος έστω και οριακά, φαίνεται να προλαβαίνει τα φιλικά παιχνίδια της Πορτογαλίας. Αντίθετα τα νέα δεν είναι καλά για τους Κέβιν Μιραλάς και Νταβίντ Φουστέρ, οι οποίοι αρκούνται σε θεραπευτική αγωγή ακι δεν θα προλάβουν να τεθούν στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμγια τις ανάγκες των επόμενων φιλικών στην Πορτογαλία.

Ο Βέλγος διεθνής επιθετικός πάει πολύ καλά με την αποθεραπεία του, έχει ξεκινήσει τρέξιμο, όμως οι γιατροί δεν θέλουν να ρισκάρουν τυχόν συμμετοχή του