Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

VIDEO: Λεβαδειακός Παναθηναϊκός 1-0

Στη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα (και αυτή εκτός έδρας, μετά τον Αρη) υποχρέωσε ο Λεβαδειακός τον Παναθηναϊκό με 1-0.
Οι δύο τελευταίες αλλαγές του Γιώργου Παράσχου έκριναν την αναμέτρηση, με την οποία ολοκληρώθηκε το «πρώτο πιάτο» της 20ης ημέρας της Super League. Ο Κουτσόπουλος, που πήρε την θέση του Βασιλείου στο 73΄ έβγαλε τη σέντρα στο 83΄ και ο Μελισσάς, που είχε μπει στο 80΄ αντί του Ναπολεόνι με καρφωτή κεφαλιά έστειλε στο «καναβάτσο» το «τριφύλλι».
Το πρωτάθλημα θα πάρει κυριολεκτικά «φωτιά» στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός περάσει με νίκη από την Τούμπα. Η διαφορά των 5 βαθμών που έχει ο Παναθηναϊκός θα πέσει στο -2, ενώ ακόμη και με ισοπαλία, οι «ερυθρόλευκοι» πάλι θα μειώσουν.
Ο Παναθηναϊκός, κυρίως του δεύτερου μέρους, δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα με τέτοιες εμφανίσεις. Η απουσία του Λέτο μπορεί να ήταν σημαντική, αλλά από κει και πέρα αυτοί που αγωνίστηκαν συναγωνίζονταν ο ένας τον άλλο στα λάθη, στις επιπολαιότητες και στις…γιόμες.
Δίκαιη πέρα για πέρα η νίκη του Λεβαδειακού. Με εξαιρετικό στήσιμο από τον Γιώργο Παράσχο, οι γηπεδούχοι έκλεισαν όλους τους διαδρόμους από τα πλάγια και μπλόκαραν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού από τα άκρα. Οι παίκτες του Φερέιρα είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά ήταν ανούσιοι στο παιχνίδι τους και προβλέψιμοι στις προσπάθειες που επιχείρησαν.
Οι γηπεδούχοι ήταν ξεκάθαρο ότι έψαχναν μία καλή αντεπίθεση για να κάνουν τη ζημιά και μετά την ατολμία που επέδειξαν στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη «βγήκαν από το καβούκι τους».
Απείλησαν στο 53΄ με τον Ναπολεόνι, ο οποίος έφυγε από κανονική θέση, αλλά τα χάλασε στην τελική προσπάθεια, ενώ θα είχαν προηγηθεί από το 57΄ εάν δεν βρισκόταν στη γραμμή ο Κατσουράνης για να διώξει το σουτ του Φαβάλι, με εξουδετερωμένο τον Καρνέζη.
Στο 60΄ "απάντησε" ο Παναθηναϊκός, με το σουτ του Βιτόλο μέσα από την περιοχή να έχει πορεία προς τα δίχτυα, αλλά ο Τομάς με το κεφάλι έδιωξε όσο χρειαζόταν σε κόρνερ, που ποτέ δεν δόθηκε. Στο 76΄ η γυριστή κεφαλιά του Σαριέγκι έφυγε λίγο άουτ.
Κι ενώ το ματς… πήγαινε για 0-0, ο Πασχάλης Μελισσάς με καρφωτή κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, μετά από σέντρα του Κουτσόπουλου, χάρισε την σπουδαία νίκη στο Λεβαδειακό. Νίκη (δεύτερη εντός έδρας) που επιτρέπει στους Βοιωτούς να ελπίζουν βάσιμα στην παραμονή τους (έχουν και τέσσερα ματς λιγότερα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...