Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Τούμπα τα έφερε ο Ερνέστο!

Εκπλήξεις από Βαλβέρδε στην αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Άφησε εκτός τον Ντιόγκο (έπαιζε μέχρι και για βασικός), αλλά και τον Φετφατζίδη. Μέσα ο Καζίμ, πάει για βασικός.
Μπορεί στα τελευταία παιχνίδια ο Βαλβέρδε να έδειχνε να υπολογίζει και να πιστεύει τον Ντιόγκο, αλλά για το κρισιμότατο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έκανε την έκπληξη και τον άφησε εκτός αποστολής!

Το φοβερό είναι ότι μέχρι σήμερα διαβάζαμε στα "ερυθρόλευκα" ρεπορτάζ ότι ο Βραζιλιάνος είναι πιθανό να ξεκινήσει μέχρι και στη βασική ενδεκάδα!

Όπως ενημέρωσαν από την ομάδα δεν τρέχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού με τον παίκτη και η επιλογή του Βαλβέρδε να τον αφήσει εκτός αποστολής ήταν καθαρά για "λόγους τακτικής".

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιάννης Φετφατζίδης, αλλά αυτό δεν αποτελεί δα και καμιά μεγάλη έκπληξη αφού έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον μικρό παραγκωνισμένο μεταξύ πάγκου και εξέδρας...

Από εκεί και πέρα, ο Βάσκος πήρε στην αποστολή τον Καζίμ και είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Τούρκο και στη βασική ενδεκάδα μαζί με τον Τζιμπούρ και τον Μιραλάς στην επίθεση.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους:

Μέγερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Φουστέρ, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής παίκτες είναι οι Ντιόγκο, Φέισα, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Φετφατζίδης, Μόνχε και Δασκαλάκης.

www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...