Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-2

Έξι μέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι κι έστειλε μήνυμα στους Περιστεριώτες ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει τον δεύτερο εγχώριο τίτλο.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κι έφτασε δίκαια στη νίκη, η οποία θα μπορούσε να ήταν πιο ευρεία εάν οι παίκτες του Βαλβέρδε εκμεταλλεύονταν τις ευκαιρίες που έχασαν.

Με Τάτο και Μήτρογλου παρατάχθηκε ο Ατρόμητος, που προσπάθησε με αντεπιθέσεις να κάνει τη ζημιά και θα τα είχε καταφέρει εάν στο 33ο λεπτό ο Μήτρογλου που έβγαινε μόνος του απέναντι στον Κάρολ δεν άνοιγε πολύ τη μπάλα (ο Καραγκούνης περίμενε την πάσα του συμπαίκτη του για να τη στείλει στα δίχτυα).

Η καλύτερη φάση για τους «ερυθρόλευκους» καταγράφηκε στο 42ο λεπτό, όταν ο Ράντμπαν απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Φέισα. Αξίζει να επισημανθεί, ότι στο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου οι Περιστεριώτες δεν είχαν ούτε μία τελική προσπάθεια, σε αντίθεση με τους «ερυθρόλευκους» που είχαν 6, οι 5 εκ των οποίων στην εστία.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και στο 47΄ πήρε πέναλτι σε ανατροπή του Ντιόγκο από τον Νάστο. Ο Φουστέρ, όμως, δεν κατάφερε να νικήσει τον Ράντμαν. Η ανωτερότητα των «ερυθρόλευκων» επιβραβεύτηκε στο 61΄ με το πλασέ του Μαρκάνο (0-1), ενώ στο 66΄ ο Φετφατζίδης πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με ψηλοκρεμαστό σουτ (2-0).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...