Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Βόλεϊ: Μείωσε σε 2-1 ο Φοίνικας Σύρου

Σε τέταρτο ματς θα οδηγηθεί η σειρά των τελικών της Α1 βόλεϊ ανδρών, καθώς ο Φοίνικας Σύρου επικράτησε 3-2 σετ του Ηρακλή και μείωσε σε 2-1.

Ο "Γηραιός", που είχε το προβάδισμα με 2-0 ήθελε τη νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής στη Σύρο και παράλληλα να πανηγυρίσει το νταμπλ.

Πήρε το πρώτο σετ με χαρακτηριστική άνεση (25-16) κι έδειξε πως είναι το "αφεντικό" του ματς, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν εντελώς διαφορετική άποψη. Με "όπλα" το εξαιρετικό μπλοκ πάνω στον Ντεσπέιν και τους Ντόκιτς, Γκόρνιατσουκ να "πυροβολούν" από τα άκρα, πήραν με...περίπατο τα άλλα δύο σετ (25-18, 25-19) και με τον κόσμο στο πλευρό τους ανέτρεψαν τα εις βάρος τους δεδομένα.

"Δικό του" σετ έχασε ο Φοίνικας Σύρου στη συνέχεια. Προηγήθηκε 20-15, αλλά οι Θεσσαλονικείς με σερί 10-0, χάρη στο εξαιρετικό τους μπλοκ, έφεραν τα πάνω κάτω και ισοφάρισαν σε 2-2.

Όλα κρίθηκαν στο ται μπρέικ. Εκεί όπου η ομάδα του Σωτήρη Δρίκου με την ψυχολογία στα ύψη από το προηγούμενο σετ προηγήθηκε με 6-4 και 8-6, αλλά οι παίκτες του Νεόφυτου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να "γυρίσουν" του ματς και να πάρουν το σετ με 15-12 και τη νίκη στον τρίτο τελικό. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι αύριο (19:00) στο ίδιο γήπεδο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...