Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΠΑΣ Γιάννινα- Ολυμπιακός 0-4

Σοβαρεύτηκε ο Ολυμπιακός μετά την ήττα-σοκ από την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη και με πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος νίκησε 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Οι πρωταθλητές της εφετινής σεζόν είχαν σε πολύ καλή βραδιά τον Τζιμπούρ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ενώ μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα σκόραρε και ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Το ματς ήταν αδιάφορο και για τις δύο ομάδες κι αυτό μάλλον λειτούργησε ανασταλτικά στο α' ημίχρονο, το οποίο καταναλώθηκε σε κάποια σουτ, κυρίως από την πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού, και μόλις με δύο καλές ευκαιρίες.

Η πρώτη ανήκε στους γηπεδούχους και καταγράφηκε στο 27', όταν μετά από γύρισμα του Κυριάκου ο Βίλα δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η δεύτερη ήταν για λογαριασμό του Ολυμπιακού, στο 31', όταν ο Μιραλάς πήρε την κάθετη πάσα του Φουστέρ, αλλά άνοιξε το κοντρόλ και ο Κηπουρός «καθάρισε» τη φάση.

Το σκηνικό άλλαξε στο β' ημίχρονο, όπου οι πρωταθλητές μπήκαν πιο φορτσάτοι και γρήγορα μετέτρεψαν το ματς σε μονόλογο, κυρίως με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Μιραλάς. Στο 53' ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με σουτ πάνω στην κίνηση άνοιξε το σκορ και στο 64' έδωσε την ασίστ στον Τζιμπούρ, που πλάσαρε εύστοχα τον Κηπουρό. Ο Αλγερινός στο 73' έκανε το 3-0, μετά από κόρνερ του Φουστέρ και στο 75' ο νεοεισελθών Φετφατζίδης ανέβασε τον δείκτη σε 4-0.

Το ματς έκλεισε με δοκάρι του Μιραλάς στο 84'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...