Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Κύπελλο: Για το 25ο ο ΟΣΦΠ και το 1ο ο Ατρόμητος

O Oλυμπιακός θέλει να κατακτήσει το 25ο Κύπελλο Ελλάδας και ταυτόχρονα το 15ο νταμπλ, της ιστορίας του και ο Ατρόμητος να καταστεί η 12η ομάδα που θα πανηγυρίσει για την κατάκτηση του τροπαίου, στον τελικό, ο οποίος αρχίζει στις 8.30 στο ΟΑΚΑ (ΣΚΑΪ ΤV, OTE Sport 1, ΣΚΑΪ 100,3)

Οι πρωταθλητές θέλουν να αποχαιρετήσουν με τον ιδανικό τρόπο τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Αριέλ Ιμπαγάσα και προτίθεται να παρατάξει τους: Κάρολ, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλο, Μαρκάνο – Μακούν, Μανιάτη, Ορμπάιθ - Μιραλάς, Αμπντούν και Τζεμπούρ σε σχηματισμό 4-3-3.

Τν αποστολή συμπληρώνουν οι: Μέγερι, Μπάμποβιτς, Μοντέστο, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ και Διαμαντάκος. Εκτός έμειναν οι Ιμπαγάσα, Ντιόγο, Παπάζογλου, Μόνχε, Καζίμ-Ρίτσαρντς και ο τραυματίας Πάντελιτς.

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να εμπιστευθεί για το αρχικό σχήμα τους: Ιτάνζ - Σκόνδρα, Φυτανίδη, Τομάς (ή Ζουέλα), Οικονόμου – Δημούτσο, Ιγκλέσιας, Επστάιν, Μπρίτο - Τάτο , Μήτρογλου, σχ σχηματισμό 4-4-1-1. Απών θα είναι μόνο ο τραυματίας Γιαννούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...