Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Αποχαιρέτησαν τον τεράστιο Νας (video)

Η χρονιά ολοκληρώθηκε για τους Σανς, ίσως κι η εποχή «Στιβ Νας» στο Φοίνιξ. Η ιαχή «We want Steve!» τον πέρασε στο παρκέ για το πιθανό το «αντίο».

Ο All Star γκαρντ μένει ελεύθερος και το κοινό των Σανς δεν παραγνωρίζει την επιθυμία του, έστω στα 38 του, να αναζητήσει κάτι καλύτερο έπειτα από 2+8 χρόνια (1996-8, 2004-12) παρουσίας στην ομάδα. Υπό τον ορατό φόβο της αποχώρησής του οι 17.172 θεατές στο US Airways Center του Φοίνιξ κάλεσαν τον προπονητή της ομάδος να τον περάσει για τελευταία φορά στο παρκέ με τη φανέλα με τον ήλιο.

Η... 2λεπτη ιαχή «We want Steve!» βρήκε ανταπόκριση κι ο Καναδός επέστρεψε έστω και για 27'' προς το τέλος της τέταρτης περιόδου εν μέσω αποθέωσης τόσο κατά την είσόδό του όσο και κατά την έξοδό του.

«Είναι κάτι προφανώς απίστευτο να τυγχάνεις τέτοιας αποδοχής και στήριξης. Είναι πολύ ξεχωριστό, γιατί δεν είναι κάτι που ζήτησα ή φαντάστηκα, να αποσπάσω τέτοιου είδους αυθόρμητη αντίδραση. Σημαίνει πως η σχέση που νόμιζα πως έχουμε είναι αυθεντική» είπε ο ίδιος έπειτα την ήττα με 106-110 απ' τους Σπερς και συνέχισε για το μέλλον του: «Δεν βιάζομαι να αποφασίσω. Νομίζω είναι σημαντικό να πάρω το χρόνο μου και να αποκτήσω κάποια προοπτική για τι συνέβη στην καριέρα μου και τι μπορεί το μέλλον να μου επιφυλάσσει. Για την ώρα υπάρχουν μόνο εικασίες».

 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...