Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

4 ΒΙΝΤΕΟ - Οι μονομάχοι του Final-4 και η πορεία τους

H Eυρωλίγκα έφτιαξε εντυπωσιακά videos για κάθε μία από τις ομάδες του Final-4, "στριμώχνοντας" σε δυόμιση λεπτά, όλα όσα έκαναν κατά τη διάρκεια της σεζόν! (vids)

Τέσσερα εντυπωσιακά videos έφτιαξε η διοργανώτρια αρχή της Ευρωλίγκας για την κάθε μία από τις 4 ομάδες που θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο στην Κωνσταντινούπολη το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (11-13/5).

Στο κάθε βιντεάκι υπάρχουν οι καλύτερες στιγμές της κάθε ομάδας τη φετινή σεζόν, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και ατμόσφαιρα από την κάθε ομάδα που πέρασε όλα τα εμπόδια και βρέθηκε στους "4".

Οι διοργανωτές για κάθε μία ομάδα έδωσαν κι έναν τίτλο, που αντικατοπτρίζει την φετινή της πορεία στην Ευρωλίγκα!

Για τον Παναθηναϊκό που είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης και θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του έγραψαν τον πολύ εύστοχο τίτλο... Αποστολή το ριπίτ


Mission: repeat it! από Euroleague_Basketball

Ομοίως για τον Ολυμπιακό που ανέβασε ρυθμούς σταδιακά και έφτασε αθόρυβα αλλά με σκληρή δουλειά μέχρι τους "4" της Ευρωλίγκας, ανέφερε... Παιχνίδι με το παιχνίδι.


Game by game από Euroleague_Basketball

Η  αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν από την αρχή το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης και αναφέρεται ότι επέστρεψε σε Final-4 έχοντας κυριαρχήσει τη φετινή σεζόν.


Since the beginning από Euroleague_Basketball

Τέλος, για τη Μπαρτσελόνα η οποία υπέστη μόλις μία ήττα κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν, στον τίτλο του video αναφέρεται.... Μία ήττα είναι αρκετή!

One defeat is enough από Euroleague_Basketball


Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...