Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Πανιώνιος-Ξάνθη 1-1

«Βολεύτηκαν» και οι δύο στη Νέα Σμύρνη. Πανιώνιος και Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, αποτέλεσμα που χάρισε και στις δύο ομάδες το εισιτήριο της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

Οι γηπεδούχοι πλησίασαν δύο φορές στο γκολ με τον Αντούνες, όμως ο Πορτογάλος στάθηκε άτυχος στο 18΄, όταν το απευθείας φάουλ που εκτέλεσε σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ τρία λεπτά αργότερα το πλασέ που επιχείρησε από καλή θέση απέκρουσε ο Λυμπερόπουλος.

Η Ξάνθη άνοιξε το σκορ στο 25΄, με κοντινή κεφαλιά του Βασιλακάκη μετά από σέντρα του Βλαχοδήμου. Στο 36΄ η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχασε μεγάλη ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς, όμως ο Σιδεράκης απέκρουσε με τα πόδια σουτ του Μαρκόφσκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη οπισθοχώρησε και κατάφερε να κρατήσει κλειστούς τους διαδρόμους προς την εστία του Λυμπερόπουλου, όμως οι «κυανέρυθροι» βρήκαν τη λύση από «στημένη» φάση. Ο Λυμπερόπουλος απέκρουσε στο 72΄ την εκτέλεση φάουλ του Αντούνες, αλλά στην εξέλιξη της φάσης και μετά το κόρνερ του Πορτογάλου ο Ομο αφύλακτος από τη μικρή περιοχή πήρε την κεφαλιά και ισοφάρισε. Από κει και πέρα οι δύο ομάδες φάνηκαν να αρκούνται στη ισοπαλία, με την οποία διασφάλιζαν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...