Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Κέρκυρα-ΟΦΗ 4-1

Μια στροφή πριν το φινάλε του πρωταθλήματος απέδρασε από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει μία ακόμα νίκη την ερχόμενη Κυριακή με τον Αρη για να ολοκληρώσει ένα σπουδαίο come back.

Οι Φαίακες διέλυσαν με 4-1 εντός έδρας τον ΟΦΗ και σκαρφάλωσαν στους 31 βαθμούς, δυο πάνω από τον Εργοτέλη, που γνώρισε την ήττα με 1-0 εντός έδρας από τον Λεβαδειακό. Στην ερχόμενη και τελευταία αγωνιστική οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τον Βαγγέλη Μάντζιο στο 13', όμως ένα πεντάλεπτο φωτιά της Κέρκυρας ήταν αρκετό για να φέρει τα πάνω κάτω.

Αρχικά στο 20' ο Ιωάννου έφερε στο ματς στα ίσια με κεφαλιά, για να έρθει ο Βέντσελ με σουτ-βολίδα στο 23' να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Γραμμόζης με παρόμοιο τρόπο έδωσε ασφάλεια δυο τερμάτων στην Κέρκυρα.

Έχοντας καθαρίσει ουσιαστικά, οι Φαίακες έδωσαν χώρο στη συνέχεια στην ομάδα του Ηρακλείου, όμως οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου δεν έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση για μπάλα.

Έτσι στις καθυστερήσεις η Κέρκυρα πέτυχε και τέταρτο γκολ, με τον Βέντσελ να σκοράρει και πάλι και μάλιστα με εξίσου εντυπωσιακό τρόπο με το πρώτο του τέρμα, αφού πλάσαρε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ με σουτ πίσω από τη σέντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...