Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Παναιτωλικός- Αρης 5-1

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε και ο Παναιτωλικός έμεινε «ζωντανός» στο παιχνίδι της παραμονής, έστω κι αν κυνηγάει το μεγάλο θαύμα.

Η ομάδα του Αγρινίου συνέτριψε 5-1 τον Άρη στο Αγρίνιο και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο Super League, μετά την εντός έδρας ήττα του Εργοτέλη από τον Λεβαδειακό.

Για να σωθεί, βέβαια, η ομάδα του Αγρινίου θα πρέπει την ερχόμενη Κυριακή, τελευταία αγωνιστική (30η), να νικήσει τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο κι από κει και πέρα, να ηττηθεί ο Εργοτέλης στα Πηγάδια από την αδιάφορη Ξάνθη ή να λήξει το ματς ισόπαλο, αλλά και η Κέρκυρα στην Θεσσαλονίκη από τον Άρη. Αν γίνουν όλα αυτά ο Παναιτωλικός θα βάλει από κάτω τον Εργοτέλη και στην ισοβαθμία με την Κέρκυρα υπερτερεί.

Ο Πασάς στο 11΄, ο Καμαρά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Χαριστέας στο 47΄, ο Σανκαρέ με αυτογκόλ στο 53΄ και ο Φερνάντες στο 76΄ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ για τον Άρη το «γκολ της τιμής» πέτυχε ο Γιαννιώτας στο 74΄.

Το ματς διακόπηκε λίγο πριν το τέλος, καθώς στην εξέδρα των οπαδών του Παναιτωλικού έπεσαν χημικά και μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα ο Βοσκάκης διέκοψε την αναμέτρηση για περίπου 10 λεπτά.

Οι Θεσσαλονικείς τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φατί, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γκόλιας είδε και αυτός το δρόμο προς τα αποδυτήρια, αφήνοντας τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...