Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Δημητρέλος: «Δύσκολο να υπάρξει Ανάσταση για την ΑΕΚ»

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Αντρέας Δημητρέλος παραδέχτηκε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του πως όσο περνούν οι ημέρες, τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα για την Ενωση, ενώ όπως τόνισε οι μέτοχοι των «κιτρινόμαυρων» απάντησαν αρνητικά στο ενδεχόμενο να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Δημητρέλου στον «NovaΣΠΟΡ FM 94.6»:
Για τις προσπάθειες να βρεθούν χρήματα: «Προσπαθούμε για να υπάρξει Ανάσταση και για την ΑΕΚ αλλά όσο περνούν οι ημέρες αυτό γίνεται και δυσκολότερο. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για να βρεθούν χρήματα. Έχουμε και με τον Νίκο Νοτιά αλλά δεν υπάρχει κάτι νεώτερο. Μάλιστα, πριν από το Πάσχα στείλαμε e-mail σε όλους τους μετόχους και ζητούσαμε βοήθεια. Όμως από όλους πήραμε αρνητικές απαντήσεις για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις αλλά όσο περνάνε οι ημέρες είναι όλα δυσκολότερα.
»Πλέον οι προθεσμίες για την αδειοδότηση από την UEFA έχουν λήξει. Όσα χρήματα και να βρεθούν δεν πάει να πει ότι θα υπάρξει μια λύση του προβλήματος της αδειοδότησης. Αυτή την στιγμή εμείς προσπαθούμε να κλείνουμε τρύπες του παρελθόντος. Κοιτάζουμε να έχουμε χρήματα για να καλύψουμε τις ανάγκες της ομάδας. Όμως το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να καλύψουμε τις απαιτήσεις της εφορίας, οι οποίες είναι τεράστιες και φυσικά με έσοδα που δεν υπάρχουν».
Για την προσπάθεια που κάνει ο Ντέμης Νικολαϊδης: «Δεν έχω κάποια ενημέρωση για την επιθυμία ή την προσπάθεια που κάνει ο Ντέμης. Μακάρι να βρει κάποιες λύσεις και να προχωρήσει. Πιστεύω ότι μέσα σε 3-4 ημέρες θα λυθεί το πρόβλημα εφόσον υπάρξει επιθυμία από τον Ντέμη ή οποιοδήποτε άλλον να βοηθήσει. Εάν δεν εμφανιστεί κάποιος όμως το πρόβλημα θα είναι τεράστιο μετά από τις 25 του μήνα. Βγαίνω στον «αέρα» όποτε το ζητάτε γιατί θέλω να ξέρει πάντα ο κόσμος της ομάδας τι ακριβώς συμβαίνει στην ομάδα. Καταλαβαίνω τους οπαδούς απόλυτα. Κι εγώ είμαι απογοητευμένος αλλά προσπαθώ να βρω μια λύση».
Για το πως έφτασε η ΑΕΚ σε αυτή την κατάσταση: «Εγώ έχω εικόνα. Τα χρέη έχουν αρχίσει από πολύ παλιά. Δεν είναι στιγμή να ρίξουμε ευθύνες στον Α ή στον Β αλλά αν κάποιος παρατηρήσει τα στοιχεία, μπορεί να καταλάβει ποιος έχει την ευθύνη .Το μεγαλύτερο μέρος είναι οφειλές στην εφορία. Τα πάντα έχουν ξεκινήσει από τον Ψωμιάδη. Διαβάζω ότι το 2004 ήταν 27 εκατ. ευρώ. Τώρα είναι περίπου, από το 2004, αλλά η διαφορά είναι ότι τα τελευταία χρόνια έπεσαν χρήματα τα οποία όμως δεν κάλυπταν κάποιες από τις ανάγκες των παλαιότερων ετών και δεν κάλυψαν τις τρέχουσες».
Για την εφορία: «Διακανονισμός έχει γίνει. Όλα τα χρέη έχουν διακανονιστεί σε 28-29 δόσεις, δηλαδή, εάν είχε να δώσει 600.000 το μήνα σε 2,5 χρόνια θα είχε ξεχρεώσει την εφορία. Έχουμε ρίξει τα οικονομικά δεδομένα. Ξεκινήσαμε από ένα μπάτζετ 20 εκατ, φτάσαμε στα 11 και πιστεύουμε ότι θα πέσει στα 6-7 εκατ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...