Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Αρης-Κέρκυρα 1-1

Παρά το 1-1 με τον Αρη, στο άδειο λόγω τιμωρίας των «κιτρίνων» Κλεάνθης Βικελίδης, οι «Φαίακες» θα παίζουν και τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα καθώς εκμεταλλεύτηκαν τα αποτελέσματα σε Ξάνθη και ΟΑΚΑ (ακόμη και στην περίπτωση που έχαναν θα έμεναν στην κορυφαία κατηγορία).

Ο Άρης ήταν η ομάδα που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο 21΄ με την κεφαλιά του Λαζαρίδη μετά το κόρνερ να διώχνει σωτήρια ο Αναστασόπουλος. Τρία λεπτά μετά, ο διαιτητής Παππάς είδε πέναλτι σε σπρώξιμο του Λαζαρίδη στον Ιωάννου, με τον επιθετικό της Κέρκυρας να το εκτελεί και να «γράφει» το 0-1.

Νέα κλασική ευκαιρία για τους Θεσσαλονικείς, στο 32΄, πάλι με τον Λαζαρίδη, ο οποίος αστόχησε από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή. Η ανωτερότητα της ομάδας του Μανουέλ Μασάδο επιβραβεύτηκε στο 37΄ με τον Ακόστα να ισοφαρίζει με συρτό σουτ. Λίγο αργότερα ο Τριανταφυλλάκος έχασε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα στους «κίτρινους».

Ο Άρης ήταν καλύτερος και στο δεύτερο μέρος, έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Σολτάνι και Ακόστα, ωστόσο, δεν μπόρεσε να κλείσει την χρονιά με νίκη γοήτρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...