Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Ντιόντε Κρίστμας: Ο Ολυμπιακός μου προσφέρει πολλά λεφτά»

Ο Ντιόντε Κρίστμας αποκάλυψε μιλώντας σε αμερικανικά ΜΜΕ πως έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό και μάλιστα τόσο καλή που δύσκολα μπορεί να αρνηθεί.

Ο 25χρονος γκαρντ, ο οποίος έκανε σπουδαία σεζόν με το Ρέθυμνο πέρσι βρίσκεται στο Λας Βέγκας και προπονείται με τους Μπόστον Σέλτικς στο Summer League. Μεγάλος του στόχος είναι να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, αλλά όπως ο ίδιος αποκάλυψε έχει προτάσεις από την Ευρώπη, τις οποίες δύσκολα μπορεί να αρνηθεί και μια από αυτές είναι του Ολυμπιακού.

«Με θέλουν οι Μπόστον στο training camp τους, αλλά έχω δεχθεί προτάσεις με πάρα πολλά χρήματα από την Ευρώπη, οπότε είναι δύσκολο να τις αρνηθώ όλες» ήταν το αρχικό του σχόλιο και συνέχισε λέγοντας πως «είναι μεγάλοι σύλλογοι όπως η Σιένα, ο Ολυμπιακός και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αυτές είναι οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και μου προσφέρουν πολλά χρήματα.Εννοείται πως θέλω να κυνηγήσω το όνειρο μου, δηλαδή να παίξω στο ΝΒΑ, αλλά χρειάζεται να μου δώσουν κάποιες εγγυήσεις για να συμμετέχω στο training camp. Πάντως αν το κάνουν αυτό θα γίνει ένα όνειρο πραγματικότητα» ήταν η τελευταία ατάκα του Αμερικανού γκαρντ στην ιστοσελίδα bostonherald.com.

Αυτή τη στιγμή οι Πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται σε αναζήτση ενός σμολ φόργουορντ, κάτι που σημαίνει πως ο Αμερικανός γκαρντ δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Κρίστμας βρίσκεται στη λίστα του Έλληνα τεχνικού, έχει γίνει διερευνιτική επαφή, αλλά όχι κάτι παραπάνω. Εάν δεν κλείσει οριστικά, είτε θετικά είτε αρνητικά το θέμα του Τζόι Ντόρσεϊ, δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή εξέλιξη στο θέμα του 3αριου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...