Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δεν αναγνωρίζουμε τον κ. Μαρινάκη»

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει αποφασίσει να απέχει από τα ΔΣ. της Σούπερ Λίγκας (κάτι που αναμένεται να συμβεί και σήμερα Δευτέρα) και ενώ διακυβεύονται σημαντικά συμφέροντα των ομάδων που ανήκουν στον συνεταιρισμό της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος Α' Εθνικής.

«Εμείς το έχουμε πει και δεν πρόκειται να γίνουμε ανακόλουθοι όπως ο Παναθηναϊκός. Ο κ. Μαρινάκης θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί από τη στιγμή που το όνομά του εμπλέκεται στις συνομιλίες και όσο παραμένει στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας, εμείς δεν έχουμε θέση και ρόλο σε αυτή» εξήγησε μιλώντας στο «Βήμα» αξιωματούχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία εξακολουθεί να αντιδρά στην επιμονή του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη να παραμείνει στην προεδρία της Λίγκας ως το τέλος της θητείας του (δηλαδή ως την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος).

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εμμένει στη θέση της τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει σε διεργασίες της Σούπερ Λίγκας μέχρι να προκύψει διάδοχη κατάσταση, ενώ όσον αφορά το αίτημα-τελεσίγραφο της NOVA για περικοπή ύψους 25% στα χρήματα που λαμβάνουν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας από τα τηλεοπτικά δικαιώματα λόγω δυσφήμησης του προϊόντος, η θέση της ΑΕΚ είναι ότι δεν συναινεί σε αυτό και αντιπροτείνει να ισχύσει μόνο για τις ομάδες που ονόματα παραγόντων τους εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες.

Αφίχθη ο Χέλγκασον
Εν τω μεταξύ, τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 22χρονου ισλανδού στόπερ Ελφαρ Φρέιρ Χέλγκασον ο οποίος από το απόγευμα της Κυριακής (10/7) βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις κι αν αυτές είναι καθαρές, θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την Ενωση.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται και το θέμα αντικατάστασης του αργεντινού γκολκίπερ Σεμπάστιαν Σάχα με τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο να θεωρείται πλέον ο υπ' αριθμόν 1 στόχος της Ενωσης. Το θέμα του τερματοφύλακα αλλά και αυτό του Κώστα Μανωλά στον οποίο η ΑΕΚ κατέθεσε νέα πρόταση για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ενδέχεται να κλείσουν εντός της ημέρας.
http://www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...