Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Τζώρτζογλου: Θα στείλω φάκελο και θα μάθει και άλλα ο Πλατινί!

Μία μέρα μετά τη σφοδρότατη επίθεσή του κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου στην έκτακτη συνεδρίαση της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου μίλησε για τον φάκελο που θέλει να στείλει στον πρόεδρο της Ουέφα.

Ο κ. Τζώρτζογλου τόνισε πως ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας “...δεν μπορεί, δεν έχει την ικανότητα, δεν έχει τα στοιχεία που χρειάζεται ένας πρόεδρος ενός τέτοιου μεγάλου φορέα στην Ελλάδα”, ενώ επισήμανε πως θα στείλει έναν φάκελο με ακόμη περισσότερα στοιχεία στον Μισέλ Πλατινί.
 
Αναλυτικά όσα είπε στον “Sentra 103,3”:
 
Για τη χθεσινή... επίθεση στον Σοφοκλή Πιλάβιο είπε: “Είπα κάποια πράγματα, που είναι όλα αλήθειες, δυστυχώς. Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να του καταλογίσω έλλειψη ήθους. Θα ήμουν ψεύτης και συκοφάντης αν το έκανα. Θα ήμουν ψεύτης όμως αν έλεγα πως είναι ικανός. Ο Σοφοκλής Πιλάβιος είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί, δεν έχει την ικανότητα, δεν έχει τα στοιχεία που χρειάζεται ένας πρόεδρος ενός τέτοιου μεγάλου φορέα στην Ελλάδα.
 
Είναι κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά ολοένα και περισσότερο και για αυτό προβαίνει σε λάθη. Και χθες να λέει το απίστευτο, ότι η ΕΠΟ δεν είναι μέρος του προβλήματος. Μάλλον κάποιοι εκμεταλλευόμενοι κάποια λάθη του, τον κρατάνε, τον εκβιάζουν. Τα γράφουν παντού και τα λένε, ακόμα και οι άνθρωποι που χθες τον στήριξαν με την ψήφο τους”.

Για όσα είπε χθες και αν τα είχε ετοιμάσει, απάντησε: “Τίποτα δεν ήταν προετοιμασμένο. Ήταν αυθόρμητα. Έβγαλα την ψυχή μου. Είπα πράγματα που ίσως να ήθελε να τα πει ο κάθε Έλληνας απλός φίλαθλος που καθημερινά παρακολουθεί όλα αυτά τα τραγελαφικά στο ποδόσφαιρο”.
 
Για το αν υπήρξε αντίδραση από τον Πιλάβιο σχολίασε: “Καμία αντίδραση... Η μόνη αντίδραση στην έκρηξή μου, ήταν να μου πει πως λυπάται για το ύφος μου. Δεν απάντησε όμως σε όλα αυτά τα ερωτήματα. Δεν απάντησε πως ο πρόεδρος της ομοσπονδίας παίρνει εντολές από τον υπ΄ αριθμό ένα ύποπτο, από την UEFA, για τα στημένα παιχνίδια.
 
Το πιο τρελό και τραγελαφικό από όλα, είναι πως την ίδια ημέρα που ο Μπέος απειλεί τον Πιλάβιο, κάνουν συνάντηση για το πως θα βρούμε λύσεις ενάντια στη βία και τη διαφθορά. Είναι να τρελαίνεσαι! Ο άνθρωπος που καταζητείται, μετέχει στη συνάντηση για τη βία. Δεν ξέρω αν συζήτησαν και το πως θα καταπολεμήσουν το παράνομο στοίχημα...”!

Για όσα είπε για τον Κούγια εξήγησε: “Υπάρχει μια κασέτα που είναι στο συρτάρι και δεν ξέρω αν θα βγει ποτέ. Είναι αυτό το... σουξεδάκι που είπα χθες. Την ξέρει ο κ. Πιλάβιος”

Για το αν ελπίζει πως θα μπει το... μαχαίρι στο κόκαλο είπε: “Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι κάτι θα βελτιωθεί. Βλέπω ότι η πολιτεία είναι -και μπράβο της- αποφασισμένη. Πρέπει να τελειώσει η ατιμωρησία και να εφαρμοστεί ο ΚΑΠ”.

Τέλος, για την έλευση του Μισέλ Πλατινί στη χώρα, δήλωσε: “Θα μάθει κι άλλα ο Μισέλ Πλατινί για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πάει φάκελος, από εμένα, με πολλά πράγματα. Ξέρει πως υπάρχει αγώνας που διήρκησε 5,5 ώρες; Αναφέρομαι στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ. Ξέρει τι έγινε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας; Ξέρει ότι 8 από τις 16 ομάδες της SuperLeague έβαλαν στην ΕΠΟ τον άνθρωπο που είναι στους φακέλους με τα ύποπτα παιχνίδια;”.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...