Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Στα «σαλόνια» της Superleague ο ΟΦΗ!


Μετά από δύο χρόνια ο ΟΦΗ επέστρεψε και πάλι στα «μεγάλα σαλόνια» της Superleague και πανηγυρίζει! Οι Κρητικοί πήραν το αποψινό ματς –για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της football league- με την Δόξα «στα χαρτιά» (σ.σ. με σκορ 3-0 ), καθώς η ομάδα της Δράμας δήλωσε κώλυμα και δεν κατέβηκε να αγωνιστεί, έχοντας μόλις έξι παίκτες ετοιμοπόλεμους
Ετσι η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, έστω κι αν δεν χρειάστηκε να… ιδρώσει πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που χρειαζόταν, έφτασε τους 15 κι έτσι «σφράγισε» και μαθητικά το «εισιτήριο» για την Superleague.
Οι Κρητικοί δεν κινδυνεύουν από τον Λεβαδειακό ακόμη κι αν χάσουν στο τελευταίο ματς με τον Διαγόρα και οι Βοιωτοί κερδίσουν την Δόξα, ισοβαθμώντας. Κι αυτό γιατί η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έχει το πάνω χέρι, νικώντας με 1-0 στο πρώτο ματς και φέρνοντας ισοπαλία 1-1 στο δεύτερο.

Οσο για την Δόξα, η ομάδα της Δράμας έχοντας τιμωρημένους τους Γελαδάρη, Ν. Τσιμπλίδη, και Καπέλ, τραυματίες τους Σιάκκα, Χλωρό, Πακάλτση, Ρουτσή και Καρακώστα, και τον Βέρτζο να έχει αποχωρήσει από το ξενοδοχείο, είχε απομείνει με μόλις έξι παίκτες (σ.σ. Τοπαλίδης, Τρελοπουλος, Αμαντίδης, Στεργιανός, Ρ. Τσιμπλίδης, Κουμπούρογλου)! Εδώ σημειώνεται ότι για να ξεκινήσει σε ένα παιχνίδι μια ομάδα πρέπει να έχει τουλάχιστον εννέα ποδοσφαιριστές, συνεπώς οι «μαυραετοί» υπολείπονταν κατά τρεις…

Ετσι, στις 19:45 (σ.σ. ο αγώνας επρόκειτο να ξεκινήσει στις 20:30)παρουσιάστηκε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κασδοβασίλης έχοντας μαζί του τα δελτία των έξι διαθέσιμων παικτών που έχει για την ενδεκάδα ο Μιχάλης Γρηγορίου και τις ιατρικές γνωματεύσεις από δημόσιο νοσοκομείο που πιστοποιούν ότι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.
Τα παραπάνω γνωστοποιήθηκαν στον διαιτητή Αμπάρκιολη (και τους βοηθούς του Βασιλειάδη και Γεωργιάδη) καθώς επίσης και τον παρατηρητή οι όποιοι όμως τόνισαν στους ανθρώπους τη Δόξας ότι για τυπικούς λόγους οι διαθέσιμοι παίκτες πρέπει να έρθουν στο γήπεδο! Ετσι ο κ. Κασδοβασίλής ειδοποίησε τους έξι παίκτες, οι οποίοι ήρθαν άρον άρον στο «Γρηγόρης Λαμπράκης», μόλις 20 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης, χωρίς βεβαίως να αλλάξει κάτι…

Ετσι το φύλλο αγώνα έκλεισε (σ.σ. περίπου στις 21:00) υπέρ του ΟΦΗ με το ματς να κατακυρώνεται υπέρ των Κρητικών που «σφράγισαν» και μαθητικά την άνοδό τους στην Superleague.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγύρισαν στο γήπεδο μαζί με φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην Καλλιθέα. Μάλιστα στους πανηγυρισμούς συμμετείχε και ο Νίκος Μαχλάς, βγαίνοντας φωτό με τους οπαδούς της ομάδας που τον αποθέωναν. Βεβαίως εκτός από τους πανηγυρισμούς, οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν την ευκαιρία να προπονηθούν, προκείμένου να μην μείνουν άπραγοι λόγω της αναβολής της αναμέτρησης.
Οσο για την Δόξα δεν αναμένεται να υποστεί περαιτέρω κυρώσεις από τον μηδενισμό της στο συγκεκριμένο ματς, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες από την αρμόδια πειθαρχική επιτροπή, όπως τόνισε και ο παρατηρητής της αναμέτρησης.
Στο Ηράκλειο το ματς με τον Διαγόρα!

Εξάλλου, όπως ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Τύπου ο Νίκος Μαχλάς, ΟΦΗ και Διαγόρας ήρθαν σε συμφωνία ώστε το παιχνίδι της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής να διεξαχθεί στο «Γεντί Κουλέ» και όχι στην Αθήνα όπως ήταν προγραμματισμένο. Ετσι αν και το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα δικαιώματα των πλέι οφ της football league δεν φέρει αντίρρηση τότε ο ΟΦΗ θα έχει την δυνατότητα να πανηγυρίσει την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία μπροστά στο κοινό του.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 4-0
(5' Ζουρούδης, 23' Ταραλίδης, 50' Μουλόπουλος, 70' Βασιλείου)
Κίτρινες: Κενενούνης, Φράγκος, Πουλόπουλος
Στο Δημοτικό στάδιο φυλής έγινε ουσιαστικά ένα παιχνίδι χωρίς ενδιαφέρον, καθώς δεν υπήρχε βαθμολογικό αντίκρισμα. Νικητής ο Λεβαδειακός που επικράτησε άνετα με 4-0 επί των «μικρών» του Διαγόρα.

Ετσι οι Βοιωτοί έφτασαν τους 12 βαθμούς, με τον Διαγόρα να μένει στον 1.
Λεβαδειακός (Γιάννης Παπακώστας): Στρατηλάτης (30' λ.τ Πασχαλάκης), Μουλόπουλος (65' Λουτσιάνο), Σωτήρχος, Νικολακάκης, Αλεξίου, Λισγάρας, Ταραλίδης, Τάσιτς, Βασιλείου, Μπουντόπουλος, Ζουρούδης.
Διαγόρας (Μιχάλης Τσιβρινής): Χειμωνέττος (39' λ.τ Τυρέλης), Πεταυράκης, Μπαούρης (33' Φασάκης), Κενενούνης (71' Κωνσταντινίδης), Φράγκος, Χατζηκοσμάς, Χατζηπέτρος, Μαριεττάκης, Μαλλιάκας, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...