Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ολυμπιακός : Με δύο πρόσωπα έχασε 2-1 από τη Μπρέντα

Στο πρώτο ημίχρονο εξαιρετικός, στο δεύτερο νωθρός και άνευρος. Ο Ολυμπιακός έχασε 2-1 από τη Μπρέντα γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα επί ολλανδικού εδάφους.

Super… ημίχρονο

Το πιο παραγωγικό ημίχρονο στα μέχρι τώρα φιλικά που έχει δώσει ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρολευκοί μπήκαν δυνατά, ήλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα, πιέζοντας ψηλά μην αφήνοντας τη Μπρέντα να παίρνει πρωτοβουλίες.

Η υπεροχή του Ολυμπιακού, με κινητήριο μοχλό τον Γκρμπιτς που ήταν αρκετά δραστήριος ήταν τόσο εμφανής που κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, έβλεπες μόνο τις άσπρες φανέλες (τα χρώματα του Ολυμπιακού) να κατέχουν τη μπάλα. Ο Μαυροβούνιος μάλιστα για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν εξαιρετικώς δημιουργώντας ρήγματα στην άμυνα των Ολλανδών. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν μια πολύ κακή αμυντική λειτουργία, «παίζοντας» τη ζώνη πολύ ψηλά και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρήγματα και να είναι αρκετά εύκολο για του παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε να βρουν τους διαδρόμους για την εστία του πολύ καλού Ρούβελαρ.

Μιραλάς και γκολ

Τελικά οι Πειραιώτες στο 40’ μετά μια σέντρα του Φετφατζίδη στην πλάτη της άμυνας, η οποία είχε σαν τελικό αποδέκτη τον Μιραλάς άνοιξαν το σκορ. Ο Βέλγος με μια λόμπα από το ύψος της μεγάλης περιοχής κρέμασε τον πορτιέρο της Μπρέντα ανοίγοντας το σκορ.

Ανομβρία στην αρχή

Πραγματικά όσο καλή μπάλα είδαμε στο πρώτο ημίχρονο, τόσο μας πήρε ο ύπνος στο Β’ μέρος. Η μπάλα πέρα-δώθε, με τους Ολλανδούς να δείχνουν ότι κάτι μπορούν να κάνουν, καθώς πίεζαν πιο πολύ δημιουργώντας άγχος στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Όχι Σχαλκ… Χάλκ

Όσο περνούσε η ώρα οι Ολλανδοί πατούσαν καλύτερα και τελικά να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Σχαλκ στο 73’, ο οποίος με ένα σπρίντ άφησε πίσω του το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Μαρκάνο και Παπάζογλου και με πολύ ωραίο σουτ νίκησε τον Δασκαλάκη.

Εκεί που ο Ερνέστο Βαλβέρδε περίμενε να αντιδράσουν οι παίκτες του, αυτοί έδειχναν μάλλον υπνωτισμένοι. Τον ύπνο τους τον εκμεταλλεύτηκε και πάλι ο… δαιμόνιος 18χρόνος Σχάλκ ο οποίος στο 83’, τρύπωσε στην άμυνα του Ολυμπιακού και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...