Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Πόσο... αντέχει η ψυχή του «Ζαγόρ»

Για όλα τα «καυτά» θέματα (Φλωρίδης, διαρκείας, μεταγραφές) μίλησαν στο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ αμέσως μετά το φιλικό με τον Πιερικό. Ξέσπασμα Ζαγοράκη λόγω των αποδοκιμασιών στο πρόσωπο του.

Απογοητευμένος ήταν ο Ζαγοράκης για το σύνθημα που ακούστηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού με τον Πιερικό από μερίδα οπαδών. Μάλιστα αναφέρθηκε σε αυτό που είχε πει στην τελευταία συνέντευξη Τύπου: «Θα είμαι εδώ, όσο αντέχει η ψυχή μου! Πόσο, όμως, θα αντέξει;».

Από εκεί και πέρα μίλησαν για όλα τα θέματα. Για τον Φλωρίδη, για το έλλειμμα στο ταμείο, για το μειωμένο προϋπολογισμό και τις μεταγραφές , σε ένα διοικητικό συμβούλιο που κράτησε πολλές ώρες.

Συγκεκριμένα, συζήτησαν για:

Την βασική προϋπόθεση να εμπλακεί ο Βασίλης Φλωρίδης στα οικονομικά και διοικητικά πράγματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έκριναν ότι είναι αδιαπραγμάτευτο γι' αυτούς να προσκομίσει ο κ. Φλωρίδης ό,τι προβλέπει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, πέρα από την εγγυητική που ζητεί η διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Για τον Βασίλη Φλωρίδη, πάντως, η θέση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ό,τι εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις και πράγματι έχει την ανάλογη οικονομική επιφάνεια, καλώς να προκύψει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Για το άνοιγμα στο ταμείο, για το οποίο ενημέρωσαν τόσο ο Γιώργος Φαρλαλής, όσο και ο Άλκης Μαυροφρύδης, οι οποίοι βεβαίωσαν ότι το άνοιγμα είναι γύρω στα 5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που προκύπτει από τα χρέη της περασμένης σεζόν, αλλά και από παλιότερα.

Για το μπάτζετ αποφασίστηκε ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να φτάσει στο περσινό επίπεδο, καθότι τα έσοδα είναι κατά πολύ περιορισμένα αυτή τη σεζόν, άρα έρχονται περικοπές.

Για τα εισιτήρια της ερχόμενης περιόδου, αποφασίστηκε ότι μέχρι το εντός έδρας παιχνίδι με την Βαλερένγκα θα αποφασιστεί εάν θα μειωθούν οι τιμές και σε ποιον βαθμό.

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, οι σύμβουλοι έφυγαν προβληματισμένοι από το φιλικό με τον Πιερικό και αποφασίστηκε να γίνει συζήτηση τις επόμενες δύο ημέρες μεταξύ των Θόδωρου Ζαγοράκη, Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη με τον Λάζλο Μπόλονι και τους αρχηγούς, με στόχο να αφυπνιστεί η ομάδα εν όψει των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων της.

Για τα μεταγραφικά θέματα ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για δύο ακόμη μεταγραφές, έναν στόπερ κι έναν δημιουργικό μέσο ή έναν επιθετικό, αναλόγως τι θέση που θα κρίνει ο Μπόλονι ότι χρειάζεται περισσότερο ενίσχυση. Αν βρεθούν έξτρα χρήματα, τότε ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για τρεις μεταγραφές, και στις τρεις προαναφερόμενες θέσεις.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...