Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Γρ. Ψαριανός: «Δεν πρέπει να κουκουλωθεί το σκάνδαλο των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων»

Με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της UEFA στην Αθήνα, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γρηγόρης Ψαριανός, σχολίασε για τα σκάνδαλα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου:

«Το σκάνδαλο των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων και του κυκλώματος που λυμαίνεται το χώρο του ποδοσφαίρου δεν πρέπει να κουκουλωθεί. Πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να αποδοθούν ευθύνες και ποινές όσο ψηλά και αν φτάνουν. Δεν πρέπει να υπάρξει καμία καθυστέρηση στη διαλεύκανση των υποθέσεων που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν δεν εξασφαλιστούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις και καθαροί όροι, δεν πρέπει να αρχίσουν τα πρωταθλήματα όλων των επαγγελματικών κατηγοριών. Πρέπει να σταματήσει η χρηματοδότηση των ανώνυμων ποδοσφαιρικών ομάδων από το κράτος. Να εξεταστεί το ενδεχόμενο της συμμετοχής των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Έχω αναλάβει συγκεκριμένη πρωτοβουλία για να αποσταλεί ο φάκελος «ελληνικό ποδόσφαιρο» στην UEFA, ο οποίος περιλαμβάνει στημένα παιχνίδια, παράνομο στοίχημα, πλαστές αδειοδοτήσεις, ντόπινγκ και φαινόμενα βίας κ.α.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...