Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΠΑΟ: Εκτός ο Βιτόλο, μέσα οι Κουίνσι, Τοτσέ για το παιχνίδι με την Οντένσε

Aνέτοιμος κρίθηκε από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ο Βίκτορ Βιτόλο και έμεινε εκτός αποστολής για το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Οντένσε, στο πλαίσιο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα, υπολογίζει κανονικά στους άλλους νεοαποκτηθέντες Κουίνσι και Τοτσέ. Στο μεταξύ, παίκτης των «πρασίνων» θα πρέπει να θεωρείται ο Πορτογάλος Ζέκα.
 

Ο Βιτόλο ήταν καλύτερα το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλησε να ρισκάρει με τη συμμετοχή του. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και με τους άλλους δύο νεοαποκτηθέντες, τον Κουίνσι και τον Τοτσέ, οι οποίοι διεκδικούν και θέση βασικού. Από κει και πέρα εκτός έμειναν οι τραυματίες Κοτσόλης και Ιωαννίδης, αλλά και οι Σεϊταρίδης και Πλεσί, οι οποίοι δεν υπολογίζονται. 
 
Στο μεταξύ, οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Σετούμπαλ για την απόκτηση του Ζέκα ολοκληρώθηκαν, σύμφωνα με τον πρόεδρο της πορτογαλικής ομάδας, και ο 23χρονος επιθετικός χαφ αναμένεται την Τετάρτη ή την Πέμπτη στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο.
 
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Φερνάντο Ολιβέιρα στο gazzetta.gr, η Σετούμπαλ και ο Παναθηναϊκός δεν έχουν να πουν κάτι περισσότερο και η συμφωνία είναι δεδομένη. Αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος, προκειμένου να ανακοινωθεί. Πάντως, ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας δεν θέλησε να πει λεπτομέρειες για το κόστος της μετεγγραφής. Πληροφορίες, όμως, λένε ότι η συμφωνία των δύο ομάδων είναι περίπου στα 350 χιλ. ευρώ συν 20% ποσοστό μεταπώλησης.
 
Από κει και πέρα, τη συμφωνία επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του παίκτη Κάρλος Γκονσάλβες: «Μένουν κάποιες λεπτομέρειες και την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα βρεθούμε στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Οντένσε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...