Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Παραμένει μόνος πρώτος ο ΟΦΗ

logoImage via WikipediaΟ ΟΦΗ δεν κατάφερε να σφραγίσει από αυτή την Κυριακή την πρώτη θέση στα play off της Β' Εθνικής, που θα του έδινε και το εισιτήριο για τη Σούπερ Λίγκα, καθώς για τη 2η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος σε ένα άκρως θεαματικό παιχνίδι στην Καλλιθέα ήρθε ισόπαλος 3-3 με τη Δόξα Δράμας.

Οι Δραμινοί έχοντας μόλις 12 παίκτες στην αποστολή τους, κατάφεραν να πάρουν έναν υπερπολύτιμο βαθμό, που τους κρατάει ζωντανούς στη μάχη της πρωτιάς, ενώ έδειξαν ότι μπορούσαν να πάρουν ακόμα και τη νίκη.

Το παιχνίδι ήταν εξ αρχής πλούσιο σε θέαμα και μόλις στο 14ο λεπτό ο Χλωρός άνοιξε το σκορ για τη Δόξα. Η απάντηση τυ ΟΦΗ ήρθε εννιά λεπτά αργότερα με τον Καμπάνταη, όμως όλα τα λεφτά στο πρώτο μέρος ήταν τα δυο γκολ, ένα για την κάθε ομάδα, που μπήκαν στην εκπνοή του πρώτου μέρους.

Ο Τσιμπλίδης με κεφαλιά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έβαλε αρχικά και πάλι σε θέση οδηγού την ομάδα της Δράμας, όμως δευτερόλεπτα αργότερα ο Καμπάνταης έφερε ξανά το ματς στα ίσια για την ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο σκληρό και με πιο αργό ρυθμό, όμως και σε αυτό δεν έλειψαν τα τέρματα. Στο 84' ο Ρούσεφ, που μόλις είχε περάσει ως αλλαγή, φάνηκε να δίνει με το γκολ που πέτυχε τη νίκη στους Κρητικούς, αλλά στον επιπλέον χρόνο ο Τσιμπλίδης με εκπληκτικό μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Στο άλλο ματς των play off, που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της Φυλής, ο Λεβαδειακός επικράτησε με 1-0 του Διαγόρα, χάρη σε τέρμα του Ζουρούδη στο 54ο λεπτό της συνάντησης.
Την επόμενη αγωνιστική που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει την Δόξα Δράμας, ενώ ο Διαγόρας θα παίξει με τον ΟΦΗ.
Η βαθμολογία μετά από δυο αγωνιστικές:

1. ΟΦΗ 8
2. Δόξα Δράμας 5
3. Λεβαδειακός 5
4. Διαγόρας 0
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...